Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata Manitou MT1840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MT1840
Out Of stock
Descriere
Nu este suficient sa gasesti o piesa de schimb, trebuie sa gasesti ?acea piesa de schimb?! Brida cardan punte fata Manitou MT1840 se incadreaza in gama pieselor de schimb pe care trebuie sa le potrivesti cu atentie utilajului tau. Componenta este esentiala in protejarea elementelor de transmisie, iar cea pe care ti-o prezentam noi este de calitate superioara si merita achizitionata pentru ca are si un pret foarte bun. Brida cruce cardan se fixeaza la puntea din fata a incarcatorului telescopic.

Solicita oferta noastra pentru a vedea mai multe detalii tehnice ce te pot ajuta in luarea deciziei de a o comanda. Ar mai fi foarte multe de aflat si despre serviciile noastre, insa vrem sa descoperi tu apeland la consultantii nostri tehnici! Ei iti pot spune si cum poti combina piesele comandate cu serviciile noastre de montaj. Poti obtine oferte mult mai avantajoase de pret! Contacteaza-ne numaidecat!

Brida cardan punte fata Manitou MT1840 - vei primi rapid produsul, la cel mai bun pret!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan punte fata pentru incarcator telescopic Manitou MT1840 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura