Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate Manitou MLT625

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MLT625
Out Of stock
Descriere
Oricine isi poate salva incarcatorul telescopic de la epuizare totala prin achizitionarea la timp a componentelor necesare. Brida cardan punte spate Manitou MLT625 este propunerea noastra de azi si te incurajam sa comanzi aceasta componenta pentru ca este de calitate superioara! Brida cruce cardan este realizata din otel si rezista foarte bine in timp. Se monteaza folosind doua suruburi si se fixeaza la puntea din spate a incarcatorului telescopic.

Alegerile pe care le faci influenteaza afacerea ta! Este necesar sa stii ca fiecare decizie buna pe care o iei aduce beneficii activitatii pe care o desfasori. La ACN Piese Utilaje te sustinem in acest demers si suntem gata sa iti oferim tot sprijinul de care ai nevoie. Si pentru ca stim ca exista momente in care iti trebuie rapid utilajul functional, noi facem tot posibilul sa iti livram produsele cat mai repede.

Brida cardan punte spate Manitou MLT625 - da-ne de veste daca ai nevoie si de montaj!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Brida cruce cardan punte spate pentru incarcator telescopic Manitou MLT625 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura