Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate Manitou MT1440

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MT1440
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Manitou MT1440 este o piesa de schimb extrem de uzuala si ne straduim sa o regasesti permanent pe rafturile noastre! Cum aceasta componenta nu trebuie sa lipseasca din alcatuirea sistemului de transmisie al utilajului, te sfatuim sa o comanzi cat mai repede pentru ca are un pret ochios. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din spate a incarcatorului telescopic. Asiguri perfect componentele delicate ale transmisiei prin folosirea la fixarea elementului a suruburilor potrivite.

Ar fi de stiut ca avem oferte de pret mult mai avantajoase decat concurenta! Clientii care au venit o data ne-au ramas fideli si stiu ca au gasit in noi un sprijin pentru afacerea lor! Sunt intampinati de cele mai bune oferte prezentate de catre cei mai buni experti in mecanica utilajelor grele. Sfaturile despre mentenanta echipamentelor nu vor lipsi, iar acest lucru te va ajuta sa prosperi in afaceri. O activitate neintrerupta de avarii, aduce beneficii reale afacerii tale!

Brida cardan punte spate Manitou MT1440 - piesa se afla in stoc!

Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan punte spate pentru incarcator telescopic Manitou MT1440 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura