Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru stivuitor Manitou M-X30-4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou M-X30-4
Out Of stock
Descriere
Cauti o componenta fiabila? Alege aceasta cruce cardan punte fata Manitou M-X30-4 care indeplineste acest criteriu. Mai este unul, care nu-i deloc de trecut cu vederea! Criteriul pretului! Il trece si pe acesta pentru ca nu face ravagii in portofel. Componenta este realizata din material de calitate superioara si montarea sa se face la puntea din fata a utilajului. Stivuitorul va putea functiona fara probleme datorita acestui element ce se ingrijeste de functionarea componentelor sistemului de transmisie.

Solicita consultanta gratuita! Este foarte simplu sa faci acest lucru daca ne suni la numerele de telefon afisate sau daca ne scrii pe mail, Whatsapp sau direct pe site. Te incurajam sa ne ceri ajutorul pentru ca, avandu-ne pe noi drept parteneri, succesul afacerii tale este garantat! Ai posibilitatea sa accesezi si un serviciu de mentenanta care sa te ajute pe termen lung in intretinerea echipamentelor tale.

Cruce cardan punte fata Manitou M-X30-4 - achizitioneaza piese de calitate!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru stivuitor Manitou M-X30-4 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte fata Manitou M-X30-4 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura