Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata incarcator telescopic Manitou MT1435

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MT1435
Out Of stock
Descriere
Descopera avariile din timp si inspecteaza-ti temeinic utilajul la inceperea unei activitati! Daca o cruce cardanica pare sa fie problema, nu amana achizitionarea uneia noi! Aceasta cruce cardan punte fata Manitou MT1435 este in stoc si este fabricata cu mare atentie la fiecare detaliu. Crucea cardan se monteaza la puntea din fata a incarcatorului telescopic. Componenta eficienta are un pret foarte avantajos! O livram imediat ce plasezi comanda!

Pentru alte recomandari utile mentenantei incarcatorului telescopic, ia legatura cu un reprezentant ACN Piese Utilaje si primesti gratuit consultanta tehnica. Daca mai are si alte probleme tehnice, povesteste-le consultantilor despre ele si iti vor gasi o solutie tehnica cat ai clipi. Avem un service mobil complet utilat si multi mecanici experimentati care pot veni sa faca orice tip de interventie exact in locul in care te gasesti!

Cruce cardan punte fata Manitou MT1435 - o piesa buna pentru un utilaj fericit!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru incarcator telescopic Manitou MT1435 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte fata Manitou MT1435 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura