Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata incarcator telescopic Manitou MT732

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MT732
Out Of stock
Descriere
O cruce cardan care sa functioneze perfect este principala nevoie a utilajului tau! Aceasta cruce cardan punte fata Manitou MT732 este in stoc si are un pret competitiv. Noi zicem ca este cea mai buna, iar calitatea superioara a produsului este recunoscuta de catre expertii in piese de schimb pentru utilaje grele. Termenul de livrare este foarte scurt, aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Crucea cardan se monteaza la puntea din fata a incarcatorului telescopic si ii creste performanta!

Cum reactioneaza un utilaj cu o cruce cardan uzata? Pai? nu prea reactioneaza el bine. Mai bine ca ai venit la noi! Te ajutam sa alegi exact crucea potrivita incarcatorului telescopic pe care il detii. Extrem de important de stiut este compatibilitatea piesei cu utilajul tau. Dar daca apelezi la serviciul gratuit de consultanta, acest aspect nu va mai reprezenta o problema. Un consultant ACN iti va oferi acest ajutor in mod gratuit.

Cruce cardan punte fata Manitou MT732 - hei, nu ma mai cauta, sunt la ACN Piese Utilaje!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru incarcator telescopic Manitou MT732 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan punte fata Manitou MT732 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura