Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate Komatsu WB93R-8

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-8
Out Of stock
Descriere
ACN Piese Utilaje reuseste sa acopere o plaja impresionanta de nevoi in ceea ce priveste piesele de schimb pentru utilaje grele, printr-un portofoliu diversificat si generos de produse. Brida cardan punte spate Komatsu WB93R-8 se afla si ea in oferta noastra si are un pret excelent! Piesa este fabricata cu o atentie mare la detalii si prelucrarea sa este exceptionala. Prin montarea bridei cruce cardan la puntea din spate a buldoexcavatorului, se creste garantat randamentul intregului utilaj!

Importam cele mai bune piese pentru ca tu sa ai acces la calitate! Suntem prim importatori pentru ca tu sa platesti cat mai putin! Toate ofertele noastre sunt gandite astfel incat sa presupuna un efort financiar cat mai mic din partea ta, dar fara sa facem rabat de la calitate. Solicita-ne si interventia mecanicilor pentru a monta piesa comandata si iti vom personaliza oferta facand-o si mai atractiva! Contacteaza-ne cu incredere!

Brida cardan punte spate Komatsu WB93R-8 - fabricata de specialisti dibaci!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-8 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura