Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate Komatsu WB97R-5E0

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-5E0
Out Of stock
Descriere
Consulta catalogul cu produse si asigura-te ca ai grija de utilajul tau asa cum se cuvine. Brida cardan spate Komatsu WB97R-5E0 sprijina functionarea in conditii optime a elementelor de transmisie. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din spate a echipamentului. Buldoexcavatorul va putea fi exploatat la capacitate maxima daca te asiguri ca fixezi cu grija componenta. Rezistenta si fiabilitatea se numara printre calitatile sale tehnice!

Ai grija de utilajele tale si procura-le cele mai bune piese de schimb si consumabile! Daca doresti sa te consulti in privinta acestor aspecte, noi te asteptam oricand doresti! La ACN Piese Utilaje poti apela de fiecare data cand ai nevoie de piese de calitate superioara si servicii de top! Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita si poti accesa servicii de mentenanta dedicate care sa se asigura de sanatatea utilajelor tale in permanenta!

Brida cardan spate Komatsu WB97R-5E0 - apeleaza la noi pentru piese de calitate!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5E0 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura