Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428C
Out Of stock
Descriere
Cu toti avem nevoie din cand in cand de o vacanta. Ne ajuta sa ne incarcam bateriile si sa ne reincepem lucrul cu spor si voie buna. Utilajele noastre dragi nu au parte de vacante exotice care sa le relaxeze. Dar buldoexcavatorul tau poate avea parte de bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428C care va transforma munca grea intr-o joaca. Ofera-i masinariei tale o bucsa de ajutor!

Pentru ca bucsa mult dorit sa imbunatateasca capacitatea de lucru a utilajului, aceasta trebuie sa se potriveasca la fix. Ca sa nu te mai chinui tu si sa cauti fara oprire dupa bucsa perfecta, am creat serviciul de consultanta tehnica. Cu un apel, expertii nostri te vor lamuri in legatura cu orice intrebare. Si vor face asta pe gratis!

Cu bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428C in componenta, buldoexcavatorul tau este de neoprit!
Buldoexcavatorul este format din numeroase piese de metal, care in timpul utilizarii ajung sa se atinga intre ele. In momentul atingerii lor se creaza vibratii puternice, uneori chiar socuri. Bucsa aceasta este menita sa creeze o legatura intre doua asemenea piese de metal si sa amelioreze orice socuri s-ar forma. Cu ajutorul micului amortizor, utilajul poate functiona pe o durata mai lunga de timp. Achizitioneaza azi bucsa noastra si iti garantam ca buldoexcavatorul tau va petrece mai mult pe santier si mai putin in service.

Foloseste serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit - mereu e bine sa te ghidezi dupa parerea unui expert
Pentru ca vrem ca tot ce am mentionat mai sus sa devina realitate, iti oferim serviciul de consultanta tehnica. Cu ajutorul consultantilor nostri, vei primi solutiile speciale pentru utilajul tau. Pe langa informatii despre produs, poti afla tot ce este de stiut despre mentenanta si montaj.

Livrare
Aici la ACN Piese Utilaje nu doar produsele sunt de inalta calitate, ci si serviciile! Comanda azi bucsa oala cilindru inclinare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428C de pe site-ul nostru online sau prin apel telefonic si ea va ajunge la tine in doar 24 de ore. Nu rata ocazia de a folosi produse de calitate care ajung la tine de pe o zi pe alta!

Montaj
Desi o bucsa atat de mica iti poate da impresia ca e simpla si usor de montat, s-ar putea sa te inseli. Asa ca inainte sa te apuci de ceva, noi iti sugeram sa apelezi la un mecanic autorizat. Doar in urma unui montaj corespunzator te vei putea bucura de calitatea superioara a produsului. Cu un apel la serviciul nostru de consultanta tehnica poti afla mai multe detalii si informatii despre service-urile noastre partenere.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura