Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Out Of stock
Descriere
Dintr-o perspectiva filosofica, noi nu avem nicio putere asupra zilei de maine. Nu stim niciodata cu certitudine daca vom mai fi aici si daca vom fi bine si in zilele urmatoare. Ei bine, noi venim si spunem ca aceasta nu este valabila cand vine vorba de utilajele dragi de constructii. Cu bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 420D ii asiguri buldoexcavatorului o functionare optima si fiabila pentru zilele ce vor urma.

Iar ca fiabilitatea de maine a utilajului sa existe, bucsa pe care o comanzi trebuie sa fie cea potrivita tipului tau de buldoexcavator. Daca nu esti sigur de decizia ta, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Cu ajutorul unui expert mereu vei face alegerile potrivite pentru utilajele si afacerea ta!

Completeaza-ti utilajul cu noua bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 420D
Bucsa, desi la prima vedere nu pare, este adevarata forta ascunsa din spatele functionarii eficiente a oricarui buldoexcavator. Ea actioneaza ca o articulatie esentiala, permitand partilor mobile sa se miste cu precizie, fara frecare excesiva. Prin intermediul ei, bucsa minimizeaza uzura si asigura durabilitate, contribuind la mentinerea costurilor de intretinere reduse. Deci, desi poate parea mica, bucsa are un rol enorm in lumea constructiilor.

Consulta-te cu un expert pentru a fi mereu increzator in deciziile tale!
Nu este usor sa gasesti intotdeauna fix de ce ai nevoie, de aceea noi venim cu o solutie pentru tine. Serviciul de consultanta tehnica gratuit este la doar un telefon distanta si impreuna cu colegii nostri ne vom asigura ca primesti toate informatiile necesare. Apeleaza-ne si vei afla informatii pretioase despre produse si mentenanta acestora.

Livrare
Stim cat e de important pentru tine ca ceea ce comanzi sa ajunga in timp util. Comanda bucsa oala cilindru inclinare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 420D online sau prin telefon. Noi iti promitem ca produsul va ajunge la tine maine! Livratorii nostri mereu reusesc sa ajunga la destinatie in doar 24 de ore!

Montaj
Bucsele sunt elemente importante in cadrul unui utilaj, iar ele trebuie puse la locul potivit in pozitia corecta. Cel mai bine se poate intampla asta atunci cand un mecanic autorizat intervine si monteaza piesa. Chiar si asa, in cazul in care nu cunosti vreunul, apeleaza la noi! Prin serviciul de consultanta tehnica te vom ghida catre unul din service-urile noastre partenere.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura