Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura piston frana Hidromek F06/17366

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
HFL1OGYA-CD
Out Of stock
Descriere
Piesele de schimb sunt diverse. Ele transmit caracteristicile lor utilajului in cadrul caruia sunt instalate. Aceste componente, fie mici, fie mari, au posibilitatea de a influenta in bine sau in rau nu doar functionarea utilajelor, ci a afacerii pe de-a intregul. Incearca aceasta garnitura piston frana Hidromek F06/17366 pentru ca s-ar putea sa iti fie un bun tovaras de drum.

Utilajele pe care te bazezi sunt vitale, mai ales pentru afacerile din domeniul agriculturii si din cel al constructiilor. Pentru ca lucrurile stau in acest fel, afirmatia se poate extinde concluzionand ca piesele sunt vitale pentru utilaje. E logic sa fie asa. Si o dovedeste si practica. Totusi, intervine urmatoarea intrebare: toate piesele sunt vitale pentru utilaj, indiferent de calitatea lor? Da, poate ca piesele slabe pastreaza utilajul la limita functionarii. Dar acest lucru nu este suficient pentru o afacere care incearca sa atinga succesul. Hai pe ACN Piese Utilaje sa descoperi o sumedenie de piese de calitate. Acestea pot induce utilajului tau capacitatea de a functiona optim pentru multa vreme.

Garnitura piston frana Hidromek F06/17366 - ca sa scapi de agitatie!

Aceasta componenta care se monteaza pe pistonul de frana are menirea de a etansa. Adica tine totul sub control.

Intrebari? Raspundem cu placere!

Nu suntem deloc asemenea oamenilor de la ghisee, de care iti e teama. Suntem exact opusii. Suntem prietenosi si comunicativi. Asa ca asteptam nerabdatori intrebarile tale cu privire la piese de schimb pentru utilajele tale. Iti oferim consultanta tehnica gratuitacand alegi sa achizitionezi produse de la noi.

Garnitura piston frana Hidromek F06/17366 ajunge oriunde ai fi in tara, prin serviciile de curierat rapid. Nu uita ca atunci cand ai nevoie de piese de top pentru utilajul tau, ACN Piese Utilaje e locul unde le poti gasi.

Nu risca sa ruinezi timpul, investitia si viata piesei de schimb. Apeleaza doar la serviciile specialistilor cand vine vorba de montaj!

Specificatii tehnice

fata plana
diametru exterior 156.5 mm
diametru interior 148 mm
grosime 3.5mm
material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura