Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura piston frana pentru incarcator telescopic JCB 510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 510
Cod produs
9OTNY0KQ-AS
Out Of stock
Descriere
Oricat de mult iti place meseria pe care o practici si oricat de multa pasiune pui in ceea ce faci, exista momente cand lucrurile se complica. Atunci este momentul decisiv pentru viitorul productivitatii tale! Asigura-te ca vei lua cele mai bune decizii si nu te vei lasa ispitit de tentatia improvizatiilor! Iti punem la dispozitie aceasta garnitura piston frana JCB 510 care vine cu siguranta calitatii! Este un produs prevazut si pentru modelele JCB 510.56, JCB 510.56/4, JCB 510.56F!
Strategia de intretinere e utilajului tau trebuie sa fie una specifica! Pentru ca stim importanta acestui lucru, te sfatuim sa apelezi la serviciul nostru de consultanta, un departament exclusiv compus din cele mai actuale tehnici de intretinere! Si asta nu e tot! Acum ai posibilitatea de a fi asistat tehnic oriunde te-ai afla de echipa noastra de asistenta tehnica! Doar prezinta-ne problema!

Nu ezita sa comanzi calitatea! Alege aceasta garnitura piston frana JCB 510 noua!
Calitatea este criterial essential dupa care selectezi piesa dorita! Sigur nu iti doresti sa investesti iar si iar sau sa te confrunti cu intreruperi in munca! Aceasta garniture apartine sistemului de franare si are rol de etansare, fiind montata pe pistonul de frana!

Inainte sa operezi, alege sa te informezi!
Cand vine vorba despre impartasirea unor idei care sa conduca la productivitate, suntem profesori ai domeniului tehnic! Agentii din cadrul serviciului de consultanta sunt cei mai in masura sa iti acorde sfaturi care sa-ti aduca eficienta de care ai nevoie! Debaraseaza-te de indoieli si adopta cu incredere tehnicile impartasite de acestia, iar rezultatul te va convinge!

Livrare
Acest domeniu este o avalansa de evenimente care nu pot suporta amanare! Rolul nostru? De a opera cat mai eficient posibil! Comanda aceasta garnitura piston frana JCB 510 si asteapta-te sa o primesti in cel mai scurt timp! Te asteptam pe pagina!

Montaj
Sporeste durata de functionare si pune in evidenta calitatea piesei optand pentru montaj intr-un atelier de specialitate! De altfel, risti sa pierzi investitia facuta si vei prelungi timpul de asteptare! Noi ti-am livrat calitatea si ne-am agitat sa facem acest lucru in timp record. Tu doar trebuie sa mentii calitatea si sa iei in considerare cele sugerate de noi!

Specificatii tehnice

• fata plana
• diametru exterior 156.5 mm
• diametru interior 148 mm
• grosime 3.5mm
• material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura