Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura piston frana pentru incarcator telescopic JCB 509

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 509
Cod produs
N64VM53D-AS
Out Of stock
Descriere
Daca s-ar putea lua tensiunea unei zile de munca, cu siguranta aparatul ar lua-o razna! Suntem mai mult decat constienti ce presupune domeniul tau! Provocari peste provocari! Important este cum le faci fata! Tehnologia avanseaza iar datoria ta este sa tii ritmul cu ea! Incepe prin a te asigura ca achizitionezi piese de cea mai inalta calitate! Aceasta garnitura piston frana JCB 509 iti este acum pusa la dispozitie! Cumpara acest produs compatibil si cu modelele JCB 509.42, JCB 509.42/4, JCB 509.42F!
Cele mai utile servicii le vei gasi chiar aici, in depozitul nostru! Ne-am asigurat ca am adunat aici toate oportunitatile necesare dezvoltarii activitatii tale! Nu ezita sa apelezi la serviciul nostru de consultanta care este prilejul ideal pentru a te pune in tema cu tot ce e nou! Cele mai ingenioase idei pentru intretinere te vor acapara, creandu-ti planul necesar intreprinderii muncii tale!

Garnitura piston frana JCB 509 - siguranta functionarii indelungate!
Calitatea este criterial essential dupa care selectezi piesa dorita! Sigur nu iti doresti sa investesti iar si iar sau sa te confrunti cu intreruperi in munca! Aceasta garniture apartine sistemului de franare si are rol de etansare, fiind montata pe pistonul de frana!

Inainte sa operezi, alege sa te informezi!
Cand vine vorba despre impartasirea unor idei care sa conduca la productivitate, suntem profesori ai domeniului tehnic! Agentii din cadrul serviciului de consultanta sunt cei mai in masura sa iti acorde sfaturi care sa-ti aduca eficienta de care ai nevoie! Debaraseaza-te de indoieli si adopta cu incredere tehnicile impartasite de acestia, iar rezultatul te va convinge!

Livrare
Acest domeniu este o avalansa de evenimente care nu pot suporta amanare! Rolul nostru? De a opera cat mai eficient posibil! Comanda aceasta garnitura piston frana JCB 509 si asteapta-te sa o primesti in cel mai scurt timp! Te asteptam pe pagina!

Montaj
Sporeste durata de functionare si pune in evidenta calitatea piesei optand pentru montaj intr-un atelier de specialitate! De altfel, risti sa pierzi investitia facuta si vei prelungi timpul de asteptare! Noi ti-am livrat calitatea si ne-am agitat sa facem acest lucru in timp record. Tu doar trebuie sa mentii calitatea si sa iei in considerare cele sugerate de noi!

Specificatii tehnice

• fata plana
• diametru exterior 156.5 mm
• diametru interior 148 mm
• grosime 3.5mm
• material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura