Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura piston frana JCB 813/50026

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
K6Z9CYB2-AS
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit in locuinta celor mai performante piese de schimb ce se odihnesc pe rafturile noastre! Nu lasa prea mult aceasta garnitura piston frana JCB 813/50026 sa se odihneasca! Alege o astfel de creatie tehnica sa faca parte din sistemul de transmisie al utilajului tau! Calitatea se va simti de la prima intrebuintare!
Intr-o situatie dificila, este nevoie de o alegere inspirata pentru ca echilibrul sa fie restaurat. Noi suntem aceasta alegere! Venim cu voie buna si cu idei ingenioase in intampinarea ta pentru a-ti prelua problema! Ne vom implica activ in problema cu care te confrunti si vom adopta cea mai eficienta solutie! Da-ne toate detaliile intr-un apel telefonic si te vom indruma in cel mai profesional mod!

Achizitioneaza aceasta garnitura piston frana JCB 813/50026 pentru utilajul tau!
Performanta este acolo unde calitatea predomina. O astfel de conceptie trebuie sa ai asupra pieselor de schimb! Iar daca ai ales acest cardan, atunci grijile tale trebuie sa se disperseze! Este un produs cu rol de etansare - se monteaza pe pistonul de frana.

Raporteaza-te la noua informatie! Rezultatul nu va intarzia sa apara!
Cheia succesului in acest domeniu, pe langa produsele de top, este o informare corecta! Este absolut necesar sa fii la curent cu noutatile din industrie si sa iti administrezi afacerea corespunzator! Alaturi de agentii nostri vei face selectia compatibila a piesei si vei afla metodele eficiente de intreprindere. De asemenea poti fi indrumat pentru locul de montaj! Abia asteptam sa ne suni!

Livrare
Daca aceasta garnitura piston frana JCB 813/50026 este ceea ce ai nevoie si ai plasat comanda, de aici totul este extrem de usor! Piesa va fi ambalata si expediata catre tine in cel mai scurt timp dupa ce ne-ai contactat! Fii pregatit sa cunosti calitatea superioara!

Montaj
Momentul montajului este momentul cand esti nevoit sa alegi responsabil. Alegerile tale trebuie sa se raporteze criteriului calitatii, pentru a-ti fi de folos pe termen lung! Te sfatuim prietenos sa alegi sa efectuezi aceasta manopera intr-un atelier de specialitate pentru a evita orice risc! De altfel, esti supus posibilitatii de a anula calitatea initiala a piesei!

Specificatii

• fata plana
• diametru exterior 156.5 mm
• diametru interior 148 mm
• grosime 3.5mm
• material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura