Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura piston frana JCB 813/50013

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
I7YB0GJ6-AS
Out Of stock
Descriere
Aceasta industrie este in continua expansiune in ceea ce priveste tehnologia iar datoria noastra este aceea de a tine pasul! Piesele de schimb trebuie sa se ridice la nivelul noilor tendinte. O astfel de piesa este si aceasta garnitura piston frana JCB 813/50013 prelucrata de mainile celor mai renumiti ingineri. Suntem incantati sa dispunem de inca o inventie de calitate care sa multumeasca! Investeste la sigur!
Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai productiva zi! Sansa de a realiza acest lucru este mult mai probabila acum, alaturi de noi! Am infiintat servicii care s-au dovedit de fiecare data cea mai buna alternativa cand lucrurile se complica! Fie ca ai nevoie de suport la fata locului sau teoretic, noi venim in sprijinul tau si iti oferim ajutorul necesar! Suna-ne si pune-ne in tema!

Aceasta garnitura piston frana JCB 813/50013 va performa asa cum ti-ai dorit!
Performanta este acolo unde calitatea predomina. O astfel de conceptie trebuie sa ai asupra pieselor de schimb! Iar daca ai ales acest cardan, atunci grijile tale trebuie sa se disperseze! Este un produs cu rol de etansare - se monteaza pe pistonul de frana.

Raporteaza-te la noua informatie! Rezultatul nu va intarzia sa apara!
Cheia succesului in acest domeniu, pe langa produsele de top, este o informare corecta! Este absolut necesar sa fii la curent cu noutatile din industrie si sa iti administrezi afacerea corespunzator! Alaturi de agentii nostri vei face selectia compatibila a piesei si vei afla metodele eficiente de intreprindere. De asemenea poti fi indrumat pentru locul de montaj! Abia asteptam sa ne suni!

Livrare
Daca aceasta garnitura piston frana JCB 813/50013 este ceea ce ai nevoie si ai plasat comanda, de aici totul este extrem de usor! Piesa va fi ambalata si expediata catre tine in cel mai scurt timp dupa ce ne-ai contactat! Fii pregatit sa cunosti calitatea superioara!

Montaj
Momentul montajului este momentul cand esti nevoit sa alegi responsabil. Alegerile tale trebuie sa se raporteze criteriului calitatii, pentru a-ti fi de folos pe termen lung! Te sfatuim prietenos sa alegi sa efectuezi aceasta manopera intr-un atelier de specialitate pentru a evita orice risc! De altfel, esti supus posibilitatii de a anula calitatea initiala a piesei!

Specificatii

• fata plana
• diametru exterior 156.5 mm
• diametru interior 148 mm
• grosime 3.5mm
• material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura