Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura piston frana pentru punte JCB ITL461

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
LEDQ8AF1-CD
Out Of stock
Descriere
Atunci cand ai nevoie de o pauza, trebuie sa apesi pe frana, sa incetinesti putin ritmul muncii si sa incerci sa acumulezi odihna. Mai avem nevoie si de astfel de clipe, asta pentru ca atunci cand ne reluam ativitatea fortele proaspete se vor vedea. Insa cand vine vorba de sistemul de franare al utilajului tau nu e de joaca. Cand apesi pe frana trebuie sa fii sigur ca actiunea va genera efectul dorit. Tocmai de aceea iti recomandam aceasta garnitura piston frana punte JCB ITL461 ce se monteaza pe pistonul de frana, avand rol de etansare.

Orice afacere - fie ca vorbim de una care activeaza in domeniul constructiilor, fie ca ne referim la un din sfera agriculturii - este rareori supusa stagnarii. De obicei, ea oscileaza intre a avansa spre succes sau a se indeparta de succes. Alunecarea se face usor. La originea ei stau multe actiuni pe care le cunoastem. Urcusul se face cu anevoie si el e posbilil datorita implicarii a cat mai multor elemente de calitate superioara. Alege tot ce e mai bun pentru afacerea ta. ACN Piese Utilaje te sustine in acest demers cu un depozit plin de produse calitative!

Garnitura piston frana punte JCB ITL461 - daca nu vrei sa apara anomalii in functionarea utilajului tau!

Aceasta componenta care se monteaza pe pistonul de frana are menirea de a etansa. Adica tine totul sub control.

Intrebari? Raspundem cu placere!

Nu suntem deloc asemenea oamenilor de la ghisee, de care iti e teama. Suntem exact opusii. Suntem prietenosi si comunicativi. Asa ca asteptam nerabdatori intrebarile tale cu privire la piese de schimb pentru utilajele tale. Iti oferim consultanta tehnica gratuita cand alegi sa achizitionezi produse de la noi.

Garnitura piston frana pentru punte JCB ITL461 ajunge oriunde ai fi in tara, prin serviciile de curierat rapid. Nu uita ca atunci cand ai nevoie de piese de top pentru utilajul tau, ACN Piese Utilaje e locul unde le poti gasi.

Nu risca sa ruinezi timpul, investitia si viata piesei de schimb. Apeleaza doar la serviciile specialistilor cand vine vorba de montaj!

Specificatii tehnice

fata plana
diametru exterior 156.5 mm
diametru interior 148 mm
grosime 3.5mm
material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura