Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura piston frana pentru punte JCB SD80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Atunci cand vine vremea sa tragi linie dupa o zi, o saptamana, o luna ori un an de lucru intens cum te simti? Esti implinit si multumit de ceea ce ai realizat? Sau era loc de mai bine? Cu siguranta intotdeauna iti doresti mai mult, insa asta face parte din procesul de evolutie. Stim ca atunci cand domeniul tau de activitate e in agricultura sau in constructii, utilajele sunt si ele la pachet cu tine. Asa ca te indemnam sa le dotezi cu piese calitative pentru a te bucura de un proces usor de munca. Alege aceasta garnitura piston frana punte JCB SD80 si lasa-ti utilajul pe maini bune!

Piesele de schimb de calitate nu dovedesc doar fiabilitate si durabilitate, ci ar trebui sa garanteze un grad ridicat de siguranta. In comparatie cu cele slabe, ele ar trebui sa iti ofere liniste prin asigurarea ca nu cedeaza la fel de usor ca celelalte. Siguranta contribuie mult la o atmosfera propice succesului. Incearca sa construiesti un mediu cat mai sigur pentru ca in acest fel sa poti sa contempli corect viiitorul afacerii tale. ACN Piese Utilaje iti este alaturi cu sfaturi, recomandari, produse si servicii de calitate!

Garnitura piston frana punte JCB SD80 - atunci cand vrei sa alegi o piesa fiabila!

Rolul acestei garnituri este acela de a etansa. Adica pune o bariera, seteaza limite. Nu se trece pe langa ea. Piesa se monteaza pe pistonul de frana.

Nicio intrebare nu ramane fara raspuns!

Atunci cand alegi sa te consulti cu noi, nicio intrebare nu ramane fara raspuns. Nu ne e frica sa admitem ca nu le stim pe toate. Mai ales ca suntem dornici sa ne perfectionam. Te ajutam cu recomandari, cu sfaturi si, fireste, cu piesele de schimb potrivite. Ai consultanta tehnica gratuita cand colaborezi cu noi.

Garnitura piston frana pentru punte JCB SD80 poate ajunge la tine intr-un timp extrem de scurt. Doar plaseaza comanda si convinge-te de cat de rapid merg lucrurile. Sau, mai degraba, curierii. ACN Piese Utilaje e spatiul ce te invaluie mereu cu piese de calitate!

Montajul gresit este sinonim cu functionarea necorespunzatoare a utilajului tau. Ai grija pe mana cui lasi aceasta operatiune importanta!

Specificatii tehnice

fata plana
diametru exterior 156.5 mm
diametru interior 148 mm
grosime 3.5mm
material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura