Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura piston frana pentru buldoexcavator JCB 2CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 2CX
Cod produs
W175K06A-AS
Out Of stock
Descriere
Productivitatea poate fi asigurata doar in urma unei succesiuni de alegeri potrivite! Alegeri care sa se raporteze noilor tendinte! Cu aceasta ocazie ne referim si la piesele de schimb pentru utilaje! Acestea trebuie sa indeplineasca conditia calitatii superoare! O astfel de piesa este aceasta garnitura piston frana buldoexcavator JCB 2CX care este un element absolut necesar sistemului de frana!
Cand vine vorba de organizarea depozitului nostru, avem o regula bine stabilita: solutionarea problemelor prin metode ultra eficiente. Acest lucru este realizabil datorita serviciilor infiintate: cel de consultanta si cel de asistenta tehnica! Te invitam sa abordezi si sa beneficiezi de cel de care ai nevoie! Esti la un telefon distanta de a afla cele mai noi idei de intreprindere!

Cumpara aceasta garnitura piston frana buldoexcavator JCB 2CX si pune calitatea in activitatea ta!
Performanta este acolo unde calitatea predomina. O astfel de conceptie trebuie sa ai asupra pieselor de schimb! Iar daca ai ales acest cardan, atunci grijile tale trebuie sa se disperseze! Este un produs cu rol de etansare - se monteaza pe pistonul de frana.

Raporteaza-te la noua informatie! Rezultatul nu va intarzia sa apara!
Cheia succesului in acest domeniu, pe langa produsele de top, este o informare corecta! Este absolut necesar sa fii la curent cu noutatile din industrie si sa iti administrezi afacerea corespunzator! Alaturi de agentii nostri vei face selectia compatibila a piesei si vei afla metodele eficiente de intreprindere. De asemenea poti fi indrumat pentru locul de montaj! Abia asteptam sa ne suni!

Livrare
Daca aceasta garnitura piston frana buldoexcavator JCB 2CX este ceea ce ai nevoie si ai plasat comanda, de aici totul este extrem de usor! Piesa va fi ambalata si expediata catre tine in cel mai scurt timp dupa ce ne-ai contactat! Fii pregatit sa cunosti calitatea superioara!

Montaj
Momentul montajului este momentul cand esti nevoit sa alegi responsabil. Alegerile tale trebuie sa se raporteze criteriului calitatii, pentru a-ti fi de folos pe termen lung! Te sfatuim prietenos sa alegi sa efectuezi aceasta manopera intr-un atelier de specialitate pentru a evita orice risc! De altfel, esti supus posibilitatii de a anula calitatea initiala a piesei!

Specificatii

• fata plana
• diametru exterior 156.5 mm
• diametru interior 148 mm
• grosime 3.5mm
• material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura