Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura piston frana pentru buldoexcavator JCB 4DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4DX
Cod produs
6VXB9WKZ-AS
Out Of stock
Descriere
Cu cat sunt mai moderne si mai calitative piesele de schimb, cu atat ai sanse mari sa sporesti productivitatea! Aceasta garnitura piston frana buldoexcavator JCB 4DX se comporta exemplar odata asamblata in circuitul tehnic al utilajului! In ciuda numarului consistent de comenzi, ne straduim sa o mentinem pe stoc permanent pentru a fi livrata! Este o piesa necesara sistemului de franare!
Daca alegi sa cumperi piese de la noi, nu doar ca vei oferi utilajului confort si viata indelungata, ci acestea vor rezista pentru mult timp! Asa ca spune adio constantelor intreruperi si recidivarii problemelor si tine-ti economiile la pusculita! Ia legatura cu noi si asigura inceputul unei frumoase si utile colaborari! Colaborare care iti va aduce performanta si productivitate!

Noua garnitura piston frana buldoexcavator JCB 4DX se va dovedi a fi o investitie avantajoasa!
Orice piesa de schimb difera, fiindu-i atribuit un rol specific si bine gandit! Indiferent de functia pe care o indeplineste, orice piesa trebuie sa detina acea calitate imbatabila! Nici o grija in privinta acestei garnituri! Ea are rolul de etansare, fiind montata pe pistonul de frana!

Intretine performanta cu informatia!
Pune deoparte stereotipurile si extrage-ti toate datele necesare dintr-o sursa sigura! Aceasta sursa este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta! Agentii care administreaza acest serviciu te vor lamuri cu privire la noile tendinte tehnice si te vor ajuta sa faci o selectie compatibila Nu doar ca vei da lovitura cu piesa ideala pentru utilajul tau, dar vei primi si cateva indicatii care vor conduce la intretinerea pe termen lung!

Livrare
Ne vom raporta intru totul la nevoia ta de a-ti relua activitatea si iti vom expedia aceasta garnitura piston frana buldoexcavator JCB 4DX in doar 24 de ore! Ai intrat pe site? Ai comandat? De aici ne coupam noi!

Montaj
Cand vine vorba de momentul montajului trebuie sa alegi responsabil! O piesa montata necorespunzator va afecta sanatatea utilajului si investitia facuta! Alege sa asamblezi piesa intr-un atelier de specialitate sub supravegherea unor profesionisti! Spune NU improvizatiilor de orice gen si alege sa operezi ca un specialist!

Specificatii tehnice

• fata plana
• diametru exterior 156.5 mm
• diametru interior 148 mm
• grosime 3.5mm
• material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura