Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura piston frana pentru buldoexcavator JCB 3DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3DX
Cod produs
YPBQWI9R-AS
Out Of stock
Descriere
Performanta a devenit un termen necunoscut din cauza reparatiilor constante? Problema pe care crezi ca tocmai ai remediat-o a recidivat? Poate este vorba despre serviciile, metodele si mai ales piesele pe care le alegi! Nu-ti fie teama de schimbare si fa o vizita universului nostru tehnic! Mai mult decat o gama variata de piese, iti vom furniza servicii inedite! Bucura-te de o exprienta sigura cu aceasta garnitura piston frana buldoexcavator JCB 3DX din randul elementelor tehnice de franare si schimba-ti metoda de operare!
Atunci cand asteptarile tale legate de nivelul de performanta al utilajului sunt la standarde inalte, asigura-te ca ii asiguri conditiile ideale de munca! Impreteneste-te cu agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta si convinge-te de o interactiune extrem de benefica! Tot ce trebuie sa stii, toate tainele tehnice si toate informatiile actuale iti vor fi impartasite! O metoda imbunatatita va conduce la rezultate marete!

Aceasta garnitura piston frana buldoexcavator JCB 3DX iti este livrata cu o calitate extra!
Rolul fiecarei piese in parte este important pentru viata utilajului tau! Desigur, calitatea acesteia influenteaza drastic modul in care isi indeplineste functia si durata in care este exploatata! Aceasta garnitura are rol de etansare - se monteaza pe pistonul de frana. Sistemul de franare are nevoie de o astfel de piesa!

Lucreaza cu informatia de actualitate!
Cand lucrurile se complica, nu pierde timpul incercand sa ghicesti raspunsurile la intrebarile care te apasa si abordeaza serviciul de consultanta gratuita! Elibereaza-te de tot acest stres si initiaza o conversatie care, pe langa informatie, iti va oferi si o stare pozitiva! Operatorii nostri priceputi te vor ajuta sa identifici problema si alaturi de ei o vei transforma intr-o oportunitate din care ai ceva de invatat!

Livrare
Stim ce inseamna sa activezi in acest domeniu! Stim stresul la care esti supus, asa ca vom face tot posibilul sa iti livram aceasta garnitura piston frana buldoexcavator JCB 3DX in timp record! Intra pe pagina de contact si nu mai sta pe ganduri!

Montaj
Montajul este momentul de baza dupa achizitionarea unei piese! Modalitatea in care aceasta va fi amplasata va influenta intreaga desfasurare a activitatii tale! O asamblare gresita poate anula instant calitatea cu care piesa ti-a fost oferita! Asa ca opteaza pentru o manopera de specialitate intr-un atelier profesional! Iti putem sugera chiar unul din apropierea ta!

Specificatii tehnice

• fata plana
• diametru exterior 156.5 mm
• diametru interior 148 mm
• grosime 3.5mm
• material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura