Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura piston frana JCB 813/50012

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
ZXECOSNJ-AS
Out Of stock
Descriere
Domeniul in cadrul caruia iti desfasori activitatea este unul ofertant dar care totodata vine cu schimbari. Datoria ta este aceea de a fi la curent cu actualizarile si de a te plia pe cerintele de pe piata. Acest lucru incepe cu aprovizionarea cu piese de schimb de ultima generatie! Ele sunt cele care iti vor pastra utilajul in putere! Aceasta garnitura piston frana JCB 813/50012 este o optiune sigura pentru sistemul de franare!
Nu lasa ca o problema sa se extinda prea mult si preia controlul! Actioneaza instant cu cele mai eficiente metode de intreprindere! Noi avem oamenii potriviti care sa ti le furnizeze, tu ai controlul asupra modului cum le aplici! Apeleaza la serviciul de consultanta si bucura-te de o sustinere profesionala! Esti la un telefon distanta de a afla cele mai noi informatii in materie de tehnica!

Investind in aceasta garnitura piston frana JCB 813/50012 achizitionezi calitatea superioara!
Performanta este acolo unde calitatea predomina. O astfel de conceptie trebuie sa ai asupra pieselor de schimb! Iar daca ai ales acest cardan, atunci grijile tale trebuie sa se disperseze! Este un produs cu rol de etansare - se monteaza pe pistonul de frana.

Raporteaza-te la noua informatie! Rezultatul nu va intarzia sa apara!
Cheia succesului in acest domeniu, pe langa produsele de top, este o informare corecta! Este absolut necesar sa fii la curent cu noutatile din industrie si sa iti administrezi afacerea corespunzator! Alaturi de agentii nostri vei face selectia compatibila a piesei si vei afla metodele eficiente de intreprindere. De asemenea poti fi indrumat pentru locul de montaj! Abia asteptam sa ne suni!

Livrare
Daca aceasta garnitura piston frana JCB 813/50012 este ceea ce ai nevoie si ai plasat comanda, de aici totul este extrem de usor! Piesa va fi ambalata si expediata catre tine in cel mai scurt timp dupa ce ne-ai contactat! Fii pregatit sa cunosti calitatea superioara!

Montaj
Momentul montajului este momentul cand esti nevoit sa alegi responsabil. Alegerile tale trebuie sa se raporteze criteriului calitatii, pentru a-ti fi de folos pe termen lung! Te sfatuim prietenos sa alegi sa efectuezi aceasta manopera intr-un atelier de specialitate pentru a evita orice risc! De altfel, esti supus posibilitatii de a anula calitatea initiala a piesei!

Specificatii

• fata plana
• diametru exterior 156.5 mm
• diametru interior 148 mm
• grosime 3.5mm
• material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura