Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura piston frana pentru buldoexcavator Hidromek HMK102

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Garnitura piston frana Hidromek HMK102 este componenta pe care o cauti? Ai nevoie de un produs pe care sa stii ca te poti baza si ale carui caracteristici sa se potriveasca perfect cu utilajul tau? Daca raspunsul este da, atunci ne bucuram teribil ca esti aici. Asta pentru ca la noi vei gasi mereu piese de schimb perfecte pentru nevoile masinariei tale. Pune-ti increderea in calitate si nu vei fi dezamagit!

Piesele de schimb calitative se pot dovedi mai ieftine decat celelalte. Atunci cand alegi sa cumperi componente, nu te lasa atras de produsul cel mai ieftin, ci de cel mai bun. Trebuie sa socotesti ca o piesa slaba va functiona mai putin timp si ca randamentul ei va fi mai prost. Aceste doua aspecte se traduc prin costuri ulterioare. Te poti trezi ca in aceeasi perioada de timp in care ai fi putut utiliza o singura componenta de calitate, ai fost nevoit sa achizitionezi doua sau trei de slaba calitate. Trage linie. Esti mai castigat? Alege mereu doar produsele calitative. Ele te asteapta in depozitul ACN Piese Utilaje.

Garnitura piston frana punte Hidromek HMK102 - cand stii ce sa alegi!

Rolul acestei garnituri este acela de a etansa. Adica pune o bariera, seteaza limite. Nu se trece pe langa ea. Piesa se monteaza pe pistonul de frana.

Nicio intrebare nu ramane fara raspuns!

Atunci cand alegi sa te consulti cu noi, nicio intrebare nu ramane fara raspuns. Nu ne e frica sa admitem ca nu le stim pe toate. Mai ales ca suntem dornici sa ne perfectionam. Te ajutam cu recomandari, cu sfaturi si, fireste, cu piesele de schimb potrivite. Ai consultanta tehnica gratuita cand colaborezi cu noi.

Garnitura piston frana pentru buldoexcavator Hidromek HMK102 poate ajunge la tine intr-un timp extrem de scurt. Doar plaseaza comanda si convinge-te de cat de rapid merg lucrurile. Sau, mai degraba, curierii. ACN Piese Utilaje e spatiul ce te invaluie mereu cu piese de calitate!

Montajul gresit este sinonim cu functionarea necorespunzatoare a utilajului tau. Ai grija pe mana cui lasi aceasta operatiune importanta!

Specificatii tehnice

fata plana
diametru exterior 156.5 mm
diametru interior 148 mm
grosime 3.5mm
material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura