Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura piston frana 8100014

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
EQ4PGAM7-CD
Out Of stock
Descriere
Ingrijeste-te de utilajele pe care le folosesti in cadrul afacerii tale. Nu le lasa sa sufere din cauza neatentiei si, mai cu seama, din cauza componentelor slabe sau mediocre. Incearca sa le dotezi doar cu piese calitative. Opteaza pentru aceasta garnitura piston frana 8100014 ce a fost special conceputa pentru a veni in intampinarea nevoilor utilajului tau.

In viata nu se poate realiza nimic sustenabil acolo unde nu sunt implicate virtutile. Despre om se stie ca poate fi virtuos. Insa aceste valori se pot atribui si pieselor de schimb. Sigur ca in cazul acesta nu se numesc virtuti. Ci, mai degraba, caracteristici bune, prielnice utilajelor. In categoria caracteristicilor bune includem fiabilitatea si durabilitatea. Atunci cand esti pus in fata unor alegeri, incearca sa optezi de fiecare data pentru piese ce dau dovada de aceste atribute. La ACN Piese Utilaje vei gasi intotdeauna componentele de care ai nevoie!

Garnitura piston frana 8100014 - cand stii ce sa alegi!

Aceasta componenta care se monteaza pe pistonul de frana are menirea de a etansa. Adica tine totul sub control.

Intrebari? Raspundem cu placere!

Nu suntem deloc asemenea oamenilor de la ghisee, de care iti e teama. Suntem exact opusii. Suntem prietenosi si comunicativi. Asa ca asteptam nerabdatori intrebarile tale cu privire la piese de schimb pentru utilajele tale. Iti oferim consultanta tehnica gratuitacand alegi sa achizitionezi produse de la noi.

Garnitura piston frana 8100014 ajunge oriunde ai fi in tara, prin serviciile de curierat rapid. Nu uita ca atunci cand ai nevoie de piese de top pentru utilajul tau, ACN Piese Utilaje e locul unde le poti gasi.

Nu risca sa ruinezi timpul, investitia si viata piesei de schimb. Apeleaza doar la serviciile specialistilor cand vine vorba de montaj!

Specificatii tehnice

fata plana
diametru exterior 156.5 mm
diametru interior 148 mm
grosime 3.5mm
material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura