Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 95N

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Quantum 95N
Cod produs
NK0LJZB6-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Case Quantum 95N este componenta care a adus un aer nou printre piesele din categoria sa. Cu un design robust si realizata din materiale de calitate, ofera utilajului tau sprijinul de care avea nevoie pentru a-si duce la bun sfarsit activitatile zilnice, chiar si cele mai grele! Pompa de motorina ofera randamentul sperat, iar tu vei face o inlocuire de lunga durata! Producatorii europeni iti asigura garantie de un an si iti ofera garnitura de la prinderea de blocul motor gratuit! Plaseaza o comanda si primesti coletul in decurs de 24 de ore!

Nu exista pe lumea asta utilaj care sa nu ne fi trecut prin maini! Daca iti doresti oameni cu experienta care sa se ocupe de mentenanta utilajului tau, suntem aici, prezenti la datorie! Ai parte de cea mai tare gama de servicii de pe piata! Te asteptam sa ceri detalii si informatii suplimentare la serviciul gratuit de consultanta tehnica. De asemenea, ai posibilitatea sa vii la sediul nostru si sa ne cunoastem mai bine! Punem intretinerea flotei tale la cale si vede ce e de facut ca tu sa progresezi in pasi rapizi!

Pompa de alimentare Case Quantum 95N - ne bucuram ca o achizitionezi!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 95N se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare Case Quantum 95N va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura