Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 95F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Quantum 95F
Cod produs
RLXN281M-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de motorina a tractorului iti arata primele semne de uzura? Nu pierde vremea si bucura-te de oferta noastra! Pompa de alimentare Case Quantum 95F este la pret de prim importator! Fabricata in Uniunea Europeana, aceasta pompa de combustibil iti va reda functionalitatea utilajului si iti va demonstra ca poate sa faca performanta si o piesa care nu te costa o avere! Producatorii ei ne-au asigurat ca este extrem de rezistenta, eficienta si ca o poti monta fara probleme pe utilajul tau. Pompa de alimentare are garantie de un an si vine insotita de un o-ring care sa te ajute la inlocuire.

Daca nu stiai deja acest lucru, iti spunem ca la ACN Piese Utilaje nu gasesti doar piesele de schimb de care ia nevoie! Ai si servicii remarcabile! Consultanta gratuita oricand ai nevoie sa identifici avaria la utilaj, sa alegi piesele potrivite sau sa plasezi comenzi. Iti punem la dispozitie si varianta sa alegi mentenanta personalizata utilajului tau sau flotei intregi. Iar pentru reparatii punctuale, urgente, ai posibilitatea sa apelezi la service-ul mobil! Indiferent in ce colt al tarii te afli, pe noi te poti baza!

Pompa de alimentare Case Quantum 95F - vine cu o garantie de un an!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 95F este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare Case Quantum 95F ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura