Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 75F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Quantum 75F
Cod produs
68ORB139-IA
Out Of stock
Descriere
De cat timp cauti o pompa de motorina de calitate? Iata, aici era! Pompa de alimentare Case Quantum 75F este gaselnita cea mai noua de pe piata! Producatorii ei sunt europeni si au investit in ea materiale de calitate. Noi suntem de parere ca a iesit un produs ce poate echivala originalul fara obsolut niciun dubiu! Ai toate avantajele posibile achizitionand acest produs! Ai calitate, obtii randament si platesti foarte putin pentru ca ACN este prim importator. Am uitat ceva, in colet ai si un o-ring gratuit! Un mic bonus ca sa faci o reparatie mareata!

Muncesti tot anul, tragi de utilajele tale la maxim, iar uneori uiti ca au nevoie si ele de ingrijire speciala. Nu uita niciodata faptul ca un utilaj necesita inspectii tehnice, reparatii si piese de schimb! Investeste in el daca iti doresti sa obtii si mai mult! Ca sa castigi, mai e nevoie si sa cheltuiesti! Partea buna este ca la ACN Piese Utilaje gasesti mereu piese de schimb la oferte de pret foarte bune! Ai sansa sa-ti mentii utilajele in perfecta stare de functionare fara costuri exagerate! Cand esti in cautare de piese si mecanici buni, aici e locul in care gasesti tot ce ai nevoie!

Pompa de alimentare Case Quantum 75F - recomandarea expertilor ACN Piese Utilaje!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 75F se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 1 an de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare Case Quantum 75F va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura