Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 75C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Quantum 75
Cod produs
MOJN5TQK-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Case Quantum 75C este o alegere perfecta in cazul in care ai observat ca pompa veche de motorina a tractorului nu mai functioneaza in parametri optimi. Utilajul tau este perfect compatibil cu acest produs fabricat in Uniunea Europeana. Realizat la cele mai inalte standarde, are un pret care te da pe spate de convenabil ce este! Si nu numai pompa in sine este fabricata din cele mai bune materiale, ci si o-ringul pe care il vei primi gratuit odata cu ea. Acesta este fabricat din cauciuc moale, flexibil. Va fi usor sa-l modelezi chiar si pe vreme rece.

Ai ajuns la disperare cautand piese de schimb si pierzi timp pretios alergand de la un mecanic la altul? Poate a sosit vremea sa apelezi la un servicu de mentenanta personalizat. La ACN Piese Utilaje ai posibilitatea sa creezi un plan de intretinere a flotei de utilaje alaturi de specialisti care se pricep cu adevarat la asta. Noi tinem cont de nevoile tale, de bugetul tau si suntem capabil sa gasim solutii potrivite pentru toate tipurile de echipamente. Contacteaza-ne oricand si iti vom oferi informatii!

Pompa de alimentare Case Quantum 75C - pentru o reparatie mareata!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 75C are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Pompa de alimentare Case Quantum 75C va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura