Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 65F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Quantum 65F
Cod produs
UKJ2HOE8-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Case Quantum 65F se regaseste pe rafturile depozitului nostru! Faptul ca cererile de achizitionare ale acestui produs a crescut considerabil in ultima vreme ne-a convins inca o data ca isi indeplineste rolul minunat! Pompa de motorina este produsa in Europa si detine calitati remarcabile. A dovedit rezistenta si eficienta, iar tu vei observa toate acestea din clipa in care o montezi pe tractor! In coletul pe care il vei primi ai sa gasesti si un o-ring. Il vei folosi pentru o etansare corecta a pompei de blocul motor! Va iesi o treaba trasnet, te asiguram!

Nu-ti lasa tractorul sa stea pe bara si azi, si maine, caci munca tot in urma ramane! Orice reparatie sau schimb de piesa trebuie efectuat cat mai curand, altfel, risti sa pierzi multe zile de lucru si sa ramai rau in urma. Poate nu ar fi o idee rea sa apelezi la un serviciu de mentenanta care sa te ajute un pic in privinta asta! Faptul ca mereu vei avea experti si mecanici la indemana te va ajuta sa-ti mentii ritmul de lucru. Daca ti se pare ca acest serviciu te-ar avantaja, cere-ne detalii oricand doresti sau ne poti face o vizita la sediul nostru!

Pompa de alimentare Case Quantum 65F - tractorul tau va iesi invingator!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 65F este un produs de calitate, probabilitatea de a avea neplaceri este minima. Pentru situatii neprevazute, producatorul ofera garantie 1 an de la data achizitiei. Factura si certificatul de garantie, impreuna cu garnitura, le vei avea in colet.

Pompa de alimentare Case Quantum 65F poate fi ridicata, dupa ce o comanzi, direct de la sediul firmei. Coletul te va astepta in orice zi lucratoare. Livrarea se poate face si prin curier, in orice localitate, cu plata ramburs si cu optiunea de a deschide coletul primit.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea pompei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura