Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 75C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case Quantum 75C
Out Of stock
Descriere
Avand capacitatea de a sustine o exploatare de lunga durata, pompa de alimentare Case Quantum 75C este una dintre cele mai bune alternative ale originalei. Profita si comanda acum pentru a te convinge si a benefia de un pret avantajos!

Modelul este conceput in Europa la un nivel inalt de calitate si are puterea de a rezista in fata multiplelor solicitari cu o eficienta maxima. In plus, pentru a optimiza functionarea pompei primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor.

Daca ai intrebari referitoare la pompa, oferta sau compatibilitate, suna la unul din numerele afisate! Consilierii nostri iti stau la dispozitie pentru toate detaliile necesare ca tu sa alegi piesa perfecta, oferindu-ti in aceasta directie si consultanta tehnica gratuita.

Vei primi alaturi de pompa un certificat de garantie cu care sa o poti schimba in cazul unei situatii neprevazute. Acesta este valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Stocul este permanent disponibil, deci poti ridica pachetul din depozitul nostru aflat in Bucuresti. Daca nu este o varianta avantajoasa pentru tine, poti solicita livrarea la domiciliu. In acest caz beneficiezi de piesa in ziua urmatoare dupa plasarea comenzii, iar plata o o poti acorda curierului. Ca sa evitam nemultumirile in colaborarea noastra te rugam sa mentionezi in cerere daca doresti sa achiti rambursul dupa verificarea piesei in prezenta curierului.

Mecanicii nostri iti ofera un montaj de calitate al piesei pentru a te bucura de functionarea optima a acesteia. La cerere, efectueaza si revizii periodice, cat si reparatii complexe in cazul unor probleme grave aparute la motor. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pompa are prinderea in 2 suruburi
•Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
•Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
•Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior

Oringul furnizat este fabricat dintr-un cauciuc moale care se modeleaza usor pe conturul pompei, eliminand problema provocata de oringul clasic care se monteaza greu in special pe vreme rece.

Pompa de combustibil se monteaza si pe urmatoarele modele: 75F, 75N si 75V.

Cod pompa: QMO4VL2J-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura