Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 95C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Quantum 95C
Cod produs
T1YI8WG5-IA
Out Of stock
Descriere
Cand am auzit prima data de acest produs lansat pe piata pieselor de schimb, nici noua nu ne-a cam venit sa credem! Pompa de alimentare Case Quantum 95C este echivalenta originalului! Satisface pretentiile oricarui specialist in mecanica si am ajuns la concluzia ca si clientii sunt extrem de multumiti! Comenzile sunt in continua crestere. ACN Piese Utilaje se afla in postura de prim importator, in consecinta, ne-am permis sa pastram un pret accesibil de vanzare! O poti comanda si tu, te vei convinge de calitatile sale imediat ce o montezi. Vezi ca in colet ai si un o-ring bonus!

La ACN Piese Utilaje ai toate serviciile care iti vor transforma flota de utilaje in adevarate surse de venit! Avem cele mai tari piese de schimb si consumabile! Avem consultanta tehnica gratuita si servicii de mentenanta personalizata! Asta inseamna ca acoperi absolut toata gama intretinerii echipamentelor tale. Ce mai zici si de faptul ca avem un service mobil care iti poate oferi asistenta indiferent de locul in care ai ramas in pana cu utilajul? Trebuie doar sa ne chemi si pornim catre tine cu echipa de mecanici si piesele de care e nevoie!

Pompa de alimentare Case Quantum 95C - piesa fabricata in Uniunea Europeana!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 95C vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Pompa de alimentare Case Quantum 95C va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura