Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 65V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Quantum 65V
Cod produs
7YPBO09T-IA
Out Of stock
Descriere
Stii ce e nou pe piata? Pompa de alimentare Case Quantum 65V este o piesa care face valuri! Specialistii o recomanda in cazul in care au aparut semne de uzura la pompa de motorina. Aceasta piesa este perfect compatibila cu utilajul tau si a fost realizata in ateliere de mecanica europene. Producatorii ei au garantat eficienta maxima in lucru si rezultate uimitoare in urma testelor de anduranta. Pompa de combustibil vine insotita de certificat de garantie si de un o-ring. In cazul in care azi plasezi comanda, maine ai deja coletul si te poti apuca sa montezi pompa.

Stim ca esti intr-o lupta continua cu timpul si gestionarea situatiilor care intervin in afacerea ta! Cand apar prea multe deodata, timpul incepe sa-ti devina dusman pentru ca e complicat sa le rezolvi pe toate concomitent. Noi iti sugeram ca macar intretinerea utilajelor tale sa o lasi in seama altora. Mai precis, in seama noastra. Detinem si piesele, si specialistii care pot face minuni echipamentului tau. Scapa macar de o grija si aloca acest timp castigat altor aspecte ale afacerii tale!

Pompa de alimentare Case Quantum 65V - comanda acum aceasta componenta!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 65V este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Pompa de alimentare Case Quantum 65V va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura