Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 75N

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Quantum 75N
Cod produs
OBPYFMT6-IA
Out Of stock
Descriere
Stop! Poti sa te opresti aici si sa-ti clatesti ochii cu aceasta minunatie! Pompa de alimentare Case Quantum 75N se afla acum in catalogul nostru! Priveste ce finisaje, cata dibacie in a o fabrica… masterpiece, nu altceva! Specialistii o considera o alegere perfecta in cazul in care trebuie sa schimbi pompa de motorina uzata. Nu numai ca vei cumpara un produs de calitate, rezistent si capabil sa sustina efortul pe care il depune utilajul tau, dar vei plati foarte putin! Ai inclus in acest pret si o garnitura care sa etanseze pompa de blocul motor. Te asteptam sa plasezi comanda!

Piesa uzata sa o schimbi ca spor mai mare sa obtii! Depozitul ACN Piese Utilaje este ca un sac fara fund! Nu se termina piesele niciodata si gasesti absolut tot ce-ti trebuie ca sa-ti imbunatatesti performanta tractorului. Iar cand nu stii care-i cea mai buna alegere, nu-i mare scofala. Dai un telefon sau intrebi direct pe site! Avem consultanti tehnici care iti raspund gratuit tuturor intrebarilor tale legate de utilaje sau piese de schimb! Te sustinem cum putem mai bine si avem numai sfaturi buni sa-ti dam!

Pompa de alimentare Case Quantum 75N - o piesa facuta cu maiestrie!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 75N se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare Case Quantum 75N ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura