Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 65C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Quantum 65C
Cod produs
5YDKE6RO-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Case Quantum 65C este o productie europeana ce prezinta merite deosebite in privinta calitatii. Cu toate ca este un model alternativ, rezultatele dovedite satisfac exigentele clientilor, iar pretul este mult mai avantajos. Ca sa beneficiezi de ea in timp util, o mentinem pe stoc in permanenta. Imediat ce plasezi comanda, o si expediem! In plus, pentru a ajuta la mentinerea unei exploatari de durata, o livram insotita de garnitura de la prinderea de blocul motor. Fiind din cauciuc moale, nu vei avea probleme sa o modelezi pe conturul pompei de motorina.

Daca esti in cautarea unor parteneri care sa te sprijine cu intretinerea utilajelor tale, te asiguram ca suntem exact ce cauti! ACN Piese Utilaje are servicii de mentenanta personalizata. Apeland la noi si lasandu-ne in grija echipamentul, scapi de orice problema tehnica! Ai inspectiile tehnice perioadice garantate, ai acces la cei mai buni mecanici ai echipei noastre si, cel mai important, toate utilajele gata sa iasa sa-si faca treaba! Contacteaza-ne si iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie!

Pompa de alimentare Case Quantum 65C - conceputa sa reziste mult in timp!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantia pompei de combustibil este valabila 1 an de zile si iti este utila in cazul unei situatii neprevazute. Documentele le vei gasi in colet alaturi de pompa de alimentare pentru tractor Case Quantum 65C comandata!

Pentru a ridica pompa de alimentare Case Quantum 65C in timp util te asteptam la punctul nostru de lucru. Daca esti din alta localitate o expediem pentru a doua zi lucratoare. Receptia coletului este urmata de plata ramburs, iar daca doresti sa verifici inainte starea piesei, mentioneaza la plasarea comenzii.

Ca sa te bucuri de pompa la capacitatile ei maxime asigura-te ca este montata in conditii optime. Daca doresti, te punem in contact cu mecanicii nostri pentru un montaj de calitate efectuat direct la punctul tau de lucru. Ulterior poti solicita interventia lor atunci cand utilajul necesita revizii periodice sau apar probleme tehnice la motor. Pentru mai multe detalii contacteaza unul din consilierii nostri!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura