Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa Case Quantum 95N

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Quantum 95N
Cod produs
SXCZ536R-AT
Out Of stock
Descriere
Motorul tau are nevoie de imbunatatiri? O data ce ai ajuns la noi, solutiile sunt mai accesibile decat credeai si nici nu e nevoie sa-ti bati capul. Te vom ajuta in indentificarea pieselor potrivite si iti vom limpezi orice neclaritate. Daca iti este necesara aceasta garnitura de chiuloasa Case Quantum 95N la care te-ai oprit acum, faci o alegere excelenta. Este o piesa impecabila, ce da dovada de rezistenta deosebita si va asigura o etansare desavarsita, sustinand performantele motorului.

Cand utilajul tau da semne de oboseala, nu te sfii sa apelezi la noi! Iti punem la dispozitie un adevarat arsenal de piese de schimb de cea mai buna calitate, cu ajutorul carora vei putea sa-i redai vigoarea. In plus, ne straduim sa acoperim toate aspectele care ti-ar putea da de furca, incat sa-ti fie cat mai simplu sa gestionezi chestiunile tehnice si sa poti lucra nestingherit de defectiuni. Cere-ne ajutorul, ti-l oferim cu drag!

Garnitura de chiuloasa Case Quantum 95N - mizeaza pe calitate!
Motorul este inima masinariei tale si trebuie sa ai mare grija de el. Aceasta garnitura de chiuloasa Case Quantum 95N este o componenta foarte importanta in angrenajul acestuia, caci are rolul de a asigura etansarea intre blocul motor si chiuloasa. Asigura-te ca starea sa este perfecta pentru a te bucura de functionarea optima a motorului cat mai mult timp. Si, desigur, pune accent pe calitate!

Cand esti bine informat, depasesti usor obstacolele!
Este important pentru noi ca tu sa fii multumit de achizitia facuta si sa iti poti desfasura activitatea in cele mai bune conditii. De aceea, consultantii nostri iti stau la dispozitie gratuit pentru a te ajuta sa alegi piesa compatibila utilajului tau. De asemenea, tot ei iti pot oferi ponturi legate de intretinere sau de montaj astfel ca lucrurile sa mearga brici. Contacteaza-ne fara rezerve, consultanta este gratuita!

Garantie
Nu risti nimic! Pentru aceasta garnitura de chiuloasa pentru tractor Case Quantum 95N ai o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Desi sunt foarte rare astfel de cazuri, pastreaza totusi documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Livrare
Iti livram aceasta garnitura de chiuloasa Case Quantum 95N in cel mai scurt timp, in orice localitate din tara. Este suficient sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si ti-o expediem de indata prin serviciile de curierat rapid. De asemenea, ne poti vizita si la sediu - suntem bucurosi de oaspeti!

Montaj
Ca sa nu te trezesti cu surprize neplacute, nu apela la amatori cand vine vorba de montaj. Daca nu-i efectuat corect, piesa in cauza poate fi compromisa si, oricat de calitativa ar fi ea, rezultatele nu vor fi cele pe care le astepti. Cel mai bine este sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti. Daca nu cunosti pe nimeni, te punem in contact cu niste mesteri de incredere din zona ta.

Specificatii tehnice
1.25mm STD
metal
Original CNH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura