Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment roata pentru miniincarcator Bobcat S70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S70
Cod produs
31UGHTWR-RA
Out Of stock
Descriere
Achizitiile de componente pentru un miniincarcator sunt o parte importanta a muncii tale. Nu e suficient sa ai piese bune, ele trebuie sa fie si compatibile cu masinaria ta, trebuie montate corect, trebuie alese just, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. Noi facem eforturi sa iti punem zilnic la dispozitie toate informatiile pentru a-ti usura treaba! Acest rulment roata miniincarcator Bobcat S70 este varianta de top a gamei sale!

La baza realizarii acestei piese stau materiale de inalta calitate, astfel incat tu vei fi asigurat ca, achizitionand acest articol, faci cea mai buna alegere. Atunci cand esti in cautarea unei piese care face parte din gama premium, ce indeplineste toate criteriile de fiabilitate, durabilitate si performanta si iti asigura bunul mers al utilajului tau, acest rulment performant este raspunsul cautarilor tale!

Un rulment roata miniincarcator Bobcat S70 este un produs rezistent!
Pentru ca tu sa lucrezi fara stres cu utilajul pe care il detii, este musai sa ai acces la piese de schimb si consumabile de succes! Propunerea noastra de acum este acest rulment, care se monteaza la planetara, intre planetara si sasiu. Se recomanda schimbarea impreuna cu simeringul de planetara.

Servicii conexe de top!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

Daca vei achizitiona un rulment roata miniincarcator Bobcat S70 vei fi asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa timp de 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Un rulment roata pentru miniincarcator Bobcat S70 este un produs grozav pentru utilajul tau. Daca esti decis in a-l achizitiona, poti sa depui o cerere. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Montajul este cheia succesului, fara de care nu te poti bucura nici de calitatile piesei achizitionate, nici de un rulaj optim al utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaje ca la carte!

Specificatii tehnice

• 38X63X17mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura