Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 700

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 700
Cod produs
TA6VM714-SC
Out Of stock
Descriere
Calitatea proasta a rulmentilor este o reteta sigura pentru defectarea lor. Nu te lasa pacalit de faptul ca un asemenea rulment roata miniincarcator Bobcat 700 este un produs ce aici are un pret relativ mic. Sau ca il poti gasi oriunde in copie. Un rulment defect iti poate da peste cap intreg utilajul. Cauta sa achizitionezi un model original, unul rezistent. Nici nu este nevoie sa faci vreun efort, noi il avem. Nu trebuie decat sa ne cauti si sa-l soliciti, iar noi ti-l trimitem. Sau il poti ridica direct din depozit.

Dorim sa fim o prezenta activa in parteneriatul cu tine. Noi nu doar iti livram o piesa, la o cerinta random. Activitatea ta este continua, utilajele sunt pe santiere, non stop. A ceda cate o piesa este doar o chestiune de timp. Nu e nevoie sa cauti vreun furnizor pe care nu-l cunosti sau sa incepi sa intrebi prin stanga sau prin dreapta. Noi suntem aici, gata sa iti satisfacem nevoia. Suni, ceri, primesti.

Rulment roata miniincarcator Bobcat 700 - fiabil si rezistent, perfect pentru tine!
Atunci cand clientul iti cere rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 700 inseamna ca este ceea ce are nevoie acum pentru utilajul lui. Secretul acestui tip de piesa este lubrifierea corecta. Daca sunt bine lubrifiati, rulmentii ajuta si la reducerea consumului de combustibil. Iar orele de functionare cresc exponential. Si nu uita, mare grija in montarea lui. E o piesa mica, dar care solicita o atentie marita.

Iti oferim un pachet de servicii competitiv!
Consultanta gratuita oferita de consultantii nostri este chiar mai mult, este un gest de prietenie. De la ei stii in orice moment care sunt piesele de schimb potrivite pentru utilajul tau. Este o chestiune de alegere, unde nu mai trebuie sa te gandesti foarte mult. Suntem aici, suntem buni, oferim maxima incredere.

Orice piesa vei comanda din depozitul nostru, nu va ajunge decat insotita de o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Daca tu lucrezi linistit, noi suntem linistiti.

Acest rulment ax planetar miniincarcator Bobcat 700 ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur. Nu exista alternativa mai buna la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact.

Ai citit bine, noi avem inclusiv solutia pentru montaj. Daca nu cunosti mecanic iscusit, iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice

Radial axial
Camasa interioara si role in colivie
Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura