Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 873

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 873
Cod produs
VNAMSEFZ-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment roata miniincarcator Bobcat 873 se gaseste la orice ora in depozitul nostru. Completeaza o gama imensa de alte produse. Te asiguram ca toate sunt noi, originale, produse de cele mai de soi branduri din lume. In plus, o expediem operativ si asiguram consultanta de calitate. Si, crede-ne pe cuvant, toata consultanta este gratuita. Cand dai, dai din suflet. Abia apoi bussines-ul. Depozitul nostru este partenerul de care ai nevoie!

Principalul challenge in activitatea noastra este informatia. Trebuie sa fim tot timpul la curent cu tot ce e nou, cu ce intra in lumea pieselor de schimb si cu tot ce iese. Este o lume in permanenta miscare si, daca nu esti atent, te surprinde descoperit. Iar daca nu stapanim informatia, intr-o zi tu vei fi nemultumit si vei cauta o alternativa.

De aceea ne facem lectiile zi de zi, urmarim, cautam, comparam, analizam si evaluam. Iar la final, cand ne apelezi pentru o piesa de schimb, stim perfect ce sa facem. Telefonul tau ne motiveaza sa fim tot mai buni.

Rulment roata miniincarcator Bobcat 873 - expediat rapid, in orice zona din tara!
Un astfel de rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 873 este o piesa care se monteaza la axul planetar. Este conceputa dintr-un otel rezistent la exploatarea in regim permanent. Asigura functionarea corespunzatoare a utilajului si deplasarea lui lina, acolo unde e pus la treaba. Realizeaza transferul greutatii utilajului catre rotile lui, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si ajuta la un consum mai scazut de combustibil.

Ai nevoie si de o alta informatie?
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai  nevoie. Asadar, pe langa piesa, primesti economie de timp, un pachet de informatii si experienta consultantilor. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Acest rulment planetara este, de regula, o piesa rezistenta  si fiabila, dar suntem constienti ca nu prea exista lucruri perfecte. De la fabrica poate sosi o piesa cu defect. De aceea noi iti oferim un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie.

Daca a venit ziua sa cauti un rulment ax planetar miniincarcator Bobcat 873 tot ce trebuie sa faci e sa ne cauti pe noi, utilizand datele din contact. Noi vom initia imediat expedierea produsului, pentru ca arde. Produsele ajung in orice zona, cu plata ramburs, sau pot fi ridicate si personal din sediul nostru.

Montajul piesei de schimb este o etapa sensibila in intretinerea pe termen lung a unui utilaj. Iti recomandam un montaj corect si profesionist, de aceea e indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui profesionist cu experienta.

Specificatii tehnice

Radial axial
Camasa interioara si role in colivie
Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura