Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment roata pentru miniincarcator Bobcat S150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S150
Cod produs
1WYQED45-SC
Out Of stock
Descriere
Indreapta-ti putin atentia asupra acestui rulment roata miniincarcator Bobcat S150 de la noi din depozit pentru ca, intr-o zi, vei avea nevoie de el. A strabatut aproape intreg continentul ca sa ajunga aici. Nu ne opreste nimic atunci cand ne dorim sa fim prima optiune, atunci cand cauti o solutie la nevoia ta. Este o piesa de schimb premium.

Nici nu poate fi altfel, cand stim ca utilajul tau este un brand de talie mondiala. Investitia in el te-a costat multi bani iar el trebuie sa o intoarca in profit. Nu iti permiti erori atunci cand e cazul sa ii inlocuiesti piesa defecta. Ne suni, rezolvam. La cel mai inalt standard.

In lumea utilajelor industriale si de constructii, diferenta o va face intotdeauna calitatea. De aceea nu neglija aspectul care tine de intretinere si revizie. Fara o intretinere corecta, piesele de schimb pot ceda in timp. Desigur, ele pot ceda si ca urmare a exploatarii indelungate. Indiferent, insa de situatie, cand simti ca devine o problema ce te apasa, contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne. Raspundem prompt si venim cu solutia potrivita!

Rulment roata miniincarcator Bobcat S150 - piesa pe care te poti baza!
Un asemenea rulment roata pentru miniincarcator Bobcat S150 asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile sale. El lucreaza pentru reducerea fortei de frecare la rotirea rotilor si asigura o functionare indelungata, fara probleme. Iar daca este bine si constant lubrifiat, va reduce consumul de combustibil.

Cumpara de la noi si ai parte de o reparatie premium!
Daca nu esti foarte sigur de compatibilitatea piesei de schimb cu utilajul tau, inainte de plasarea comenzii, contacteaza echipa noastra de consultanti. Sunt buni. Mananca tema pieselor de schimb pe paine, cum se spune in popor. Ei iti vor oferi toate lamuririle necesare pentru ca tu sa ai certitudinea ca ai facut alegerea potrivita. Mai mult decat atat, toate informatiile sunt oferite in mod gratuit.

Daca alegi sa achizitionezi acest rulment ax planetar vrem sa stii ca esti asigurat in cazul unui nefericit defect de fabricatie. In interiorul pachetului cu piesa de schimb vei gasi un certificat, prin care iti asiguram 6 luni garantie pentru orice defect de fabricatie. In acest interval de timp nu platesti nimic. Ne spui ce s-a intamplat si intervenim.

Noi iti livram acest rulment planetara miniincarcator Bobcat S150 prin curier rapid, oriunde te-ai afla in tara, in 24 de ore. Modalitatea de plata acceptata este ramburs. Tu cauta-ne utilizand datele din contact.  Bineinteles ca poti verifica starea piesei inainte de a o plati, avem si aceasta optiune. Si se mai poate si asa, vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti si o ridici personal. Pe loc!

Montajul reprezinta un lucru foarte important atunci cand doresti ca totul sa se desfasoare fara sincope. Daca ai gresit la montaj, piesa nu isi recupereaza costul prin exploatare. Nu vrei asa ceva. Nu vrem nici noi asa ceva. Stim ce trebuie facut, iti trimitem un mecanic in cel mai scurt timp la punctul tau de lucru. Bate deja la usa.

Specificatii tehnice
• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura