Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 450
Cod produs
5DASKTEM-RA
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam sa achizitionezi rulmenti de calitate, cum este un astfel de rulment roata miniincarcator Bobcat 450 - dar indraznim sa te indrumam si catre o grija sporita in ceea ce priveste lubrifierea corespunzatoare! Produsul nostru de top a fost executat in uzine dintre cele mai updatate din intreaga lume, doar din materii prime de top!

Dedicat miniincarcatorului tau, un produs premium, cu rol major in transmisie, articolul nostru se va dovedi o alegere mai mult decat inspirata! Mergi pe mana specialistilor nostri atunci cand alegi sa achizitionezi rulmentii pentru rotile miniincarcatorului tau!
Noi iti garantam ca utilajul tau va functiona in parametri normali, echipat cu un asemenea rulment. Acest articol este o creatie de exceptie, realizat din materii prime de ultima generatie, atfel ca tu te poti bucura de un produs durabil, rezistent si fiabil!

Un rulment roata miniincarcator Bobcat 450 este un produs fiabil!
Pentru ca tu sa lucrezi fara stres cu utilajul pe care il detii, este musai sa ai acces la piese de schimb si consumabile de succes! Propunerea noastra de acum este acest rulment, care se monteaza la planetara, intre planetara si sasiu. Se recomanda schimbarea impreuna cu simeringul de planetara.

Servicii conexe excelente!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

Daca vei achizitiona un rulment roata miniincarcator Bobcat 450 vei fi asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa timp de 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Un rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 450 este un produs grozav pentru utilajul tau. Daca esti decis in a-l achizitiona, poti sa depui o cerere. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Montajul este cheia succesului, fara de care nu te poti bucura nici de calitatile piesei achizitionate, nici de un rulaj optim al utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaje ca la carte!

Specificatii tehnice

• 38X63X17mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura