Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment roata Bobcat 6633672

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6633672
Cod produs
EBDHSA2N-RA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment roata Bobcat 6633672 este una dintre cele mai durabile componente, cu rol important in transmisia vehiculului tau! In plus, componenta noastra inspira incredere! Cum de ce? Pai, in primul rand, ea are la baza materiale de cea mai buna calitate! In al doilea rand, se bucura de un plus al rezistentei!

Vrei sa fii sigur ca utilajul tau se bucura de cele mai bune piese de schimb? Nimic mai simplu. Ai aterizat exact unde trebuie! Depozitul nostru te asteapta cu o gama variata de piese de schimb pentru orice tip de utilaj. Iar una din aceste piese este chiar acest rulment al rotii, un produs excelent, gata sa ofere suportul sau astfel incat masinaria pe care o administrezi sa functioneze in forma maxima! Apeleaza-ne chiar acum si descopera o super oferta!

Un rulment roata Bobcat 6633672 este un articol de top!
Pentru ca tu sa lucrezi fara stres cu utilajul pe care il detii, este musai sa ai acces la piese de schimb si consumabile de succes! Propunerea noastra de acum este acest rulment, care se monteaza la planetara, intre planetara si sasiu. Se recomanda schimbarea impreuna cu simeringul de planetara.

Servicii conexe dedicate clientilor!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

Daca vei achizitiona un rulment roata Bobcat 6633672 vei fi asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa timp de 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Un rulment roata Bobcat 6633672 este un produs grozav pentru utilajul tau. Daca esti decis in a-l achizitiona, poti sa depui o cerere. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Montajul este cheia succesului, fara de care nu te poti bucura nici de calitatile piesei achizitionate, nici de un rulaj optim al utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaje ca la carte!

Specificatii tehnice

• 38X63X17mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura