Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 730

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 730
Cod produs
CYF5WXRD-SC
Out Of stock
Descriere
Alege din oferta noastra un rulment roata miniincarcator Bobcat 730 si vei avea rapid piesa potrivita pentru o reparatie ca la carte. Daca rulmentul existent s-a uzat, nu astepta. Orice zi de functionare a utilajului cu o piesa improprie poate conduce la o saptamana de iesire a lui din uz. Asadar, cand iti faci revizia periodica a utilajului, nu uita ca piesele care trebuie inlocuite se afla deja la noi. Suna-ne si le trimitem. Sunt de o calitate excelenta si gata sa iti puna utilajul la lucru.

Nimic nu ne motiveaza mai mult decat placerea lucrului bine facut. Iar masura acestuia nu este doar faptul ca ai hotarat sa cumperi de la noi, ci si multumirile pe care ni le transmiti de multe ori. Pentru ca mecanicul tau ti-a spus ca ai ales exact ce trebuie. Pentru ca utilajul tau functioneaza pe termen lung, fara sincope. Pentru ca, la fel ca si altadata, atunci cand ai apelat la noi, ai primit ce ti-ai dorit. Pentru ca ai aflat ca lucrezi cu oameni seriosi. Mergem impreuna mai departe.

Rulment roata miniincarcator Bobcat 730 prelucrat in detaliu si capabil de un randament ridicat!
Atunci cand clientul iti cere rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 730 inseamna ca deja stie ca este important pentru utilajul lui. Secretul acestui tip de piesa este lubrifierea corecta. Daca sunt bine lubrifiati, rulmentii ajuta si la reducerea consumului de combustibil. Iar orele de functionare cresc exponential. Si nu uita, mare grija in montarea lui. E o piesa mica, dar care solicita o atentie marita.

Iti oferim un pachet de servicii competitiv!
Consultanta gratuita oferita de consultantii nostri este chiar mai mult, este un gest de prietenie. De la ei stii in orice moment care sunt piesele de schimb potrivite pentru utilajul tau. Este o chestiune de alegere, unde nu mai trebuie sa te gandesti foarte mult. Suntem aici, suntem buni, oferim maxima incredere.

Orice piesa vei comanda din depozitul nostru, nu va ajunge decat insotita de o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Daca tu lucrezi linistit, noi suntem linistiti.

Un astfel de rulment planetara miniincarcator Bobcat 730 ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur. Nu exista alternativa mai buna la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact.

Ai citit bine, noi avem inclusiv solutia pentru montaj. Daca nu cunosti mecanic iscusit, iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice
Radial axial
Camasa interioara si role in colivie
Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura