Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat 730

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 730
Cod produs
49F0JHRG-SC
Out Of stock
Descriere
Printre miile de piese de schimb, care mai de care mai complexe, care mai de care mai fitoase, se afla si acest rulment planetara miniincarcator Bobcat 730. El e mic, dar cand ai nevoie de el devine cel mai mare. Pentru noi, nu exista piesa mai mult sau mai putin importanta. Pentru noi existi tu si nevoia ta de a fi la locul potrivit, cu piesa de schimb potrivita, in timp util. Depozitul nostru intruneste toate conditiile pentru ca tu sa ne consideri intotdeauna prima optiune.

Nu ne tratam niciodata partenerii la gramada. Nu agreem solutiile pentru categorii de client sau pentru categorii de probleme. Ele rezolva pe moment, insa sunt limitative si pot lasa altele nerezolvate. Punem mare pret, asadar, pe personalizare. Fiecare solicitare care vine de la tine este ca si cum ar fi prima. Si este cea mai importanta. Si gasim o solutie doar pentru tine. In spatele fiecarei solicitari stim ca este un om. Iar oamenii sunt unici.

Rulment planetara miniincarcator Bobcat 730 - ofera-i utilajului tau inca o piesa de schimb de calitate!
O posibila problema cu care se poate confrunta un rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat 730 o reprezinta particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea vor intrerupe pelicula de lubrifiant, ajungand sa-i deterioreze suprafata si sa-i scurteze durata de viata. Ce trebuie sa faci: evita acumularea de resturi; efectueaza controale de rutina; descopera punctele de scurgere. Este un sfat bun. Gratuit. Ca sa iti fie bine.

Orice piesa de care ai nevoie poate sa ajunga rapid la tine!
Am gandit de la inceput ca sa-ti oferim serviciul de consultanta gratuit. Vrem sa fim mai mult decat un furnizor, vrem sa iti fim partener. Contacteaza-ne cu toata increderea. Colegii mei iti ofera: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Suntem cu tine zi de zi.

Acest rulment ax planetar miniincarcator Bobcat 730 vine impreuna cu certificatul sau de garantie, asa ca nu trebuie sa iti faci griji daca piesa se dovedeste a fi nefunctionala din fabrica. Ai o garantie sigura timp de 6 luni, una care acopera orice defect de fabricatie. Noi iti asiguram suport pana cand utilajul lucreaza la capacitatea lui optima.

Un asemenea rulment roata de care ai nevoie poate ajunge la tine in cel mai scurt timp. Daca ne-o ceri astazi dimineata, maine piesa de schimb este la tine. Nu trebuie decat sa completezi comanda. Transportul ei dureaza, asadar, doar 24 de ore. Nu trebuie sa le platesti decat atunci cand iti sunt inmanate de catre curier. Poti verifica si continutul pachetului inainte. Pentru orice, cauta-ne utilizand datele din contact.

Montajul unei piese de schimb poate fi un proces migalos. Poate presupune sa desfaci in bucati un organ mai mare al utilajului. Sa-l intinzi pe jos. Si sa nu mai stii sa il recompui. Te sfatuim, asadar, sa nu faci tu asta. Apeleaza la specialistii in domeniu, pentru a evita eventuale accidente mai tarziu sau compromiterea piesei de schimb.

Specificatii tehnice
• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura