Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat 743

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 743
Cod produs
63L7QSKP-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment planetara miniincarcator Bobcat 743 care se gaseste la noi in depozit este extrem de fiabil si rezistent. Echipa noastra de consilieri tehnici a studiat sute de profile, de producatori si marci, ca sa ajungem la acesta. Desigur, am fost atenti si la cerintele tale, la parcul de utilaje pe care il detii si la particularitatile lui. Vrem sa ai acces la cele mai bune produse de pe piata. Nici nu e dificil, e nevoie de implicare, grija si atentie. Le avem pe toate. Vino si ridica-ti piesa, te asteapta.

Actionam intotdeauna in activitatea noastra cu fermitate. Nu ne gandim de doua ori atunci cand ne soliciti. Nu facem sesiuni de brainstorming atunci cand ceri o piesa de schimb. E pierdere de vreme. Este nevoie de o cunoastere adanca a temei ca, atunci cand intervine problema, sa stim sa gasim pe loc solutia ei. Echipa noastra de consultanti stie foarte bine ce sa faca, este operativa si ferma in activitatea ei. Pentru ca si-a facut temele la timp si pentru ca ii pasa.

Rulment planetara miniincarcator Bobcat 743 - alegi calitate, vei avea rezistenta in timp!
Stiai ca pana si banala apa poate sa aiba un impact negativ asupra unui rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat 743 atunci cand lucreaza? Ii poate afecta durabilitatea si favorizeaza aparitia ruginii. Mai ales daca piesa ta nu este verificata din cand in cand si bine lubrifiata. Ca sa eviti o asemenea situatie efectueaza controalele de rutina si descopera punctele de scurgere. Nu le neglija. Ca sa iti fie bine.

Identificam rapid produsul de care ai nevoie! Contacteaza-ne!
Am spus-o mereu si o repetam - ne poti apela pentru orice, la orice ora si de oriunde. Consultantii nostri sunt nerabdatori si instruiti ca sa te asculte si sa te indrume. Au raspuns la orice intrebare si o solutie la orice problema legata de lumea pieselor de schimb. Poate fi legata de piesa in sine, de provenienta ei sau de cat de performanta este. Poate fi legata de modalitatea de expediere. Sau chiar de identificarea unui mecanic bun. Poate pe cel mai bun. Intreaba-ne consultantii. Problema este rezolvata.

Nu trebuie sa ai grija cazului neprevazut in care acest rulment ax planetar miniincarcator Bobcat 743 pe care ti l-am trimis are un defect din fabricatie. Aceasta posibilitate nedorita este acoperita 100%. Rulmentul este original si vine impreuna cu un certificat de garantie in primele 6 luni, dupa achizitie, pentru acest tip de eveniment.

Time is money spune zicala ultracunoscuta din mediul de afaceri. Tocmai din acest motiv avem pe masa toate solutiile in ceea ce priveste livrarea. Ne contactezi telefonic sau ne scrii, iar acest rulment roata va ajunge la tine in maxim 24 de ore, cu ce curier doresti. Sau, daca esti prin zona, exista posibilitatea sa treci pe la noi. Indiferent de alegere, cauta-ne utilizand datele din contact.

Daca nu esti sigur cum sa montezi acest rulment planetara miniincarcator Bobcat 743 pe utilajul tau, atunci este cazul sa apelezi la serviciul unui profesionist. Colaboram cu echipe de mecanici oriunde in tara. Avem agenda plina. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii. Piesa ta nu va ramane multa vreme nefolosita.

Specificatii tehnice
• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura