Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat 763

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
QCUN5G80-RA
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam sa achizitionezi din depozitul nostru si aceasta camasa rulment planetara Bobcat 763 pe care o vei indragi pentru rezistenta ei. Nu folosim cuvinte marete: chiar poti ajunge sa tii la anumite produse, cu atat mai mult cu cat, cu ajutorul specialistilor nostri, le vei descoperi pe cele perfect compatibile cu utilajul tau, durabile si performante.
Trebuie sa iti mai spunem ca pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea tuturor componentelor, pot asigura o durata de exploatare fara probleme pentru o perioada mult mai mare decat cea acoperita de garantie. Avand la baza cele mai bune materii prime, aceasta camasa rulment promite ca isi va face treaba ca la carte, fara sa cedeze, fara sa se strice, multa vreme dupa achizitie.

O camasa rulment planetara Bobcat 763 este un produs de incredere!
Rulmentul asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Ei ajuta la reducerea fortei de frecare la rotirea rotilor si asigura o functionare indelungata, fara probleme, daca sunt bine lubrifiati, reducand consumul de combustibil! Camasa sustine toata aceasta actiune a rulmentului. Ea este cea care imbraca rulmentul, pe suprafata ei invartindu-se bilele.

Servicii care iti promit siguranta!
Chiar asta propunem: o consultanta gratuita, un acces nelimitat si neingradit la informatii si suport pentru clientii nostri, pas cu pas!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat!

Documentatia piesei iti certifica atat provenienta, cat si calitatea! O camasa rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat 763 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

O camasa rulment planetara Bobcat 763 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Noi oferim cele mai rapide si sigure livrari ale produselor ce pleaca din depozitul nostru!

Iti recomandam cu fermitate sa te asiguri ca montajul pieselor de schimb achizitionate este executat corect. Doar in acest fel te vei putea bucura de rezultatele produselor pentru utilajele tale!

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 82.5mm
• Grosime: 16.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura