Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat S530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
QBCUD1KX-RA
Out Of stock
Descriere
Recomandarea specialistilor nostri pentru tine este aceasta camasa rulment planetara Bobcat S530 pe care o vei intalni in depozitul nostru. Aparent, o camasa rulment nu este o componenta impresionanta: nu are dimensiuni mari, nu are notorietate, lumea nu vorbeste des despre asa o piesa din gama „de uzura”. Cu toate acestea, rolul sau este insemnat si remarcabil, iar fara ea, utilajul tau nu ar putea fi exploatat la capacitate maxima.

Gandeste-te la o camasa rulment ca la o a doua piele pentru acesta. O protectie, desi ea este chiar o componenta, parte integranta a lui. Aceasta faciliteaza o miscare fluida, prin alunecare, si reduce fortele de frecare. Esti curios sa afli daca aceasta piesa este perfect compatibila cu utilajul tau? Apeleaza-ne chiar acum si vom afla impreuna!

O camasa rulment planetara Bobcat S530 este promisiunea durabilitatii!
Rulmentul asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Ei ajuta la reducerea fortei de frecare la rotirea rotilor si asigura o functionare indelungata, fara probleme, daca sunt bine lubrifiati, reducand consumul de combustibil! Camasa sustine toata aceasta actiune a rulmentului. Ea este cea care imbraca rulmentul, pe suprafata ei invartindu-se bilele.

Beneficiezi de tot ce e mai bun!
Chiar asta propunem: o consultanta gratuita, un acces nelimitat si neingradit la informatii si suport pentru clientii nostri, pas cu pas! Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat!

Documentatia piesei iti certifica atat provenienta, cat si calitatea! O camasa rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat S530 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

O camasa rulment planetara miniincarcator Bobcat S530 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Noi oferim cele mai rapide si sigure livrari ale produselor ce pleaca din depozitul nostru!

Iti recomandam cu fermitate sa te asiguri ca montajul pieselor de schimb achizitionate este executat corect. Doar in acest fel te vei putea bucura de rezultatele produselor pentru utilajele tale!

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 82.5mm
• Grosime: 16.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura