Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat S160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
WYLADVZQ-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta camasa rulment planetara Bobcat S160 usureaza miscarea liniara intre doua parti. Rulmentii trebuie sa aiba in componenta lor si aceasta camasa care reduce vibratiile si zgomotul, prin absorbtia frecarii dintre doua parti in miscare folosind o miscare de alunecare.
Asa cum te-am obisnuit de fiecare data, iti aducem in prim plan numai piese de top, gata sa ajute utilajul tau sa functioneze perfect vreme indelungata.

Nici acum nu lasam stacheta jos si revenim, zi dupa zi, numai cu piese de schimb de cea mai buna calitate! Si nu ne oprim aici! In fiecare zi, inca de la primele ore ale diminetii, specialistii nostri din departamentul de consultanta tehnica sunt activi si reusesc sa raspunda prompt oricaror dificultati intampinate de clientii nostri!

O camasa rulment planetara Bobcat S160 rezista!
Rulmentul asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Ei ajuta la reducerea fortei de frecare la rotirea rotilor si asigura o functionare indelungata, fara probleme, daca sunt bine lubrifiati, reducand consumul de combustibil! Camasa sustine toata aceasta actiune a rulmentului. Ea este cea care imbraca rulmentul, pe suprafata ei invartindu-se bilele.

Produse premium pentru viitorul tau!
Chiar asta propunem: o consultanta gratuita, un acces nelimitat si neingradit la informatii si suport pentru clientii nostri, pas cu pas! Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat!

Documentatia piesei iti certifica atat provenienta, cat si calitatea! O camasa rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat S160 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

O camasa rulment planetara miniincarcator Bobcat S160 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Noi oferim cele mai rapide si sigure livrari ale produselor ce pleaca din depozitul nostru!

Iti recomandam cu fermitate sa te asiguri ca montajul pieselor de schimb achizitionate este executat corect. Doar in acest fel te vei putea bucura de rezultatele produselor pentru utilajele tale!

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 82.5mm
• Grosime: 16.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura