Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat S160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S160
Cod produs
19ARPWKY-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai in parcul de masini industriale un Bobcat S160, atunci lucreaza cu el linistit. Pune-l sa traga la capacitate maxima si nu-l menaja. Avem tot ce ii trebuie pentru cazurile in care „tuseste”. Astfel, atunci cand are nevoie un rulment planetara miniincarcator Bobcat S160 este suficient sa suni si sa-l ceri. Nu te sfii sa ne ceri o piesa de cea mai buna calitate. Rezistenta si fiabila. Pe sufletul utilajului. Exact pe aceea o avem. Mergem fluierand inainte.

Ne-am imaginat bussines-ul ca pe o calatorie. Si, ca in orice calatorie, am avut grija sa ne informam. Care este cel mai sigur drum ca sa ajungem la tinta. Cu ce bagaj sa pornim la drum. Cu cine sa ne insotim si cu cine nu. Ce trebuie sa facem daca pe parcurs apar intarzieri, sau accidente, sau alte motive care sa ne ingreuneze marsul. Care este planul zilnic pe care trebuie sa-l indeplinim astfel incat, in fiecare zi care urmeaza, sa pornim mai departe exact din locul pe care ni l-am propus. Haide cu noi in aceasta calatorie. Suntem parteneri loiali si siguri.

Rulment planetara miniincarcator Bobcat S160 va face diferenta!
Niciodata nu strica un sfat bun. Iata, de pilda, supraincarcarea unui rulment roata poate sa-ti faca mari probleme. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor utilajului.

Consultanta gratuita? Ai citit bine
Depozitul nostru seamana cu Corn al Abundentei al pieselor de schimb. Gasesti aproape intotdeauna pe stoc piesele care iti trebuie, indiferent de categoria de utilaj. Iti trebuie un adevarat ghid care sa te conduca prin multimea de piese de schimb pana la exact cea care iti trebuie. Oricat de mica, oricat de neinsemnata. Consultantii nostri sunt acest ghid. Apeleaza la ei. La orice ora.

Exista o posibilitate foarte mica ca acest rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat S160 primit de la noi sa nu functioneze, daca l-ai montat corect. Dar riscul exista, noi suntem pregatiti pentru momentul cand acesta are loc. Iti punem in pachetul cu piesa comandata si un certificat de garantie valabil 6 luni pentru defectiunile de fabricatie. Vrem sa fie totul in regula.

Poti ridica pachetul cu rulment ax planetar, factura si certificatul de garantie pentru defectiunile de fabricatie, direct de la noi, chiar azi. Sau vine la tine maine, cu curierul rapid. In acest caz, rambursul se achita cand receptionezi pachetul si verificarea lui se realizeaza in prezenta curierului. Iti poti usura alegerea daca ne cauti utilizand datele din contact

Daca ai nevoie de ajutor pentru montajul piesei poti solicita oricand echipa noastra de service mobil. Mecanicii cu care colaboram sunt alesi pe spranceana. Ei nu repara, fac arta. Pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, in cel mai scurt timp. Pentru detalii te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura