Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment ax planetar pentru miniincarcator Bobcat S160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S160
Cod produs
F5GAO2R3-SC
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui rulment ax planetar miniincarcator Bobcat S160 poti striga evrika! L-ai gasit, este la noi in cea mai buna forma posibila. El completeaza o gama extrem de larga de piese de schimb pe care le-am adus special pentru utilajele tale si care acopera cam tot ce inseamna defectiuni din exploatare. Nu trebuie decat sa ne suni sau sa ne scrii. Sau, daca esti prin apropiere, vino sa il ridici personal. Ne va face placere sa ne cunoastem.

Fiecare defectiune a utilajului tau este o incercare pe care trebuie sa o treci. Cand se intampla doar o data, o poti rezolva intr-un fel si sa o uiti. Insa cand se repeta, este clar ca ai nevoie de o strategie, sau de un plan ca sa nu mai fi surprins de fiecare data. Unul pe termen lung. Noi iti oferim din toata inima aceasta oportunitate. O avem, stim cum se face, stim ce e de facut si putem sa ti-o oferim astfel incat, atunci cand se intampla evenimentul neplacut, tu sa nu ai nici o grija. Sa stii ca are cine sa intervina si sa puna lucrurile la punct. Incepem?

Rulment ax planetar miniincarcator Bobcat S160 - investitie sigura pe termen lung!
Acest rulment planetara inglobeaza cea mai moderna tehnologie si este fabricat de firme de renume mondial. Este conceput dintr-un aliaj metalic si rezistent la exploatarea utilajului pe suprafete din cele mai neregulate. Rolul sau este indispensabil pentru deplasare si ajuta la o functionare impecabila, pe termen lung. Asigura transferul greutatii utilajului catre rotile lui, permite o frictiune mult diminuata, cat si un consum mai scazut de combustibil. Mare grija la intretinerea unui asemenea rulment roata. Evitati patrunderea printre bile a apei sau a corpurilor straine.

Consultanta gratuita fiecarui client, nu facem exceptii!
Bine ai venit la depozitul nostru. Ai ales drumul cel mai sigur si cel mai scurt catre a rezolva problema inlocuirii piesei defecte. Iar pe langa produs vei obtine de la consultantii nostri o multime de alte lucruri. O identificare corecta a piesei ca aceasta sa fie compatibila cu utilajul tau. Un plan de lucru pentru eventualele situatii asemanatoare care pot aparea in timp. O recomandare strong pentru un mecanic bun care sa te ajute la montajul piesei. Si mai avem. Totul gratuit.

Poti avea incredere maxima in acest rulment ax planetar pentru miniincarcator Bobcat S160 cumparat de la noi. Si vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Efectuam livrarea lin, iute si in conditii de siguranta a coletului. Totul prin cele mai bune servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Maine reiei si lucrul. Spune-ne cum doresti sa facem. utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Cand ajungi la aceasta etapa nu incerca sa experimentezi, cere mai bine cateva recomandari si asigura-te ca esti asistat de catre un profesionist. Montajul este momentul in care piesa de schimb intra “ in paine” si este indicat sa lucreze ca si cum a fost acolo de la inceput. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice

• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura