Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment ax planetar pentru miniincarcator Bobcat S205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
X8KR1A6Q-RA
Out Of stock
Descriere
Una dintre recomandarile noastre de astazi este aceasta camasa rulment ax planetar Bobcat S205 fabricata in uzine de renume mondial, din materiale de prima clasa! Camasa rulment roata faciliteaza miscarea intre doua componente, absorbind frecarea si reducand vibratiile.
Piesa este mica si compacta, usoara si usor de instalat. Performanta produsului este, de asemenea, marcanta, rezistenta la soc ridicata, ca urmare a durabilitatii mai mari. Iar asta nu e tot!

Articolul nostru se bucura de o oferta de pret imbatabila! Iti recomandam sa apelezi cu incredere la sfaturile expertilor nostri, care iti stau la dispozitie in orice clipa, oferindu-ti un pachet complet de servicii de suport si consultanta! Poti forma, chiar in acest moment, oricare dintre numerele afisate, si sa te convingi, in acest fel, de ce inseamna un furnizor dedicat!

O camasa rulment ax planetar Bobcat S205 este un produs excelent!
Rulmentii asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Ei ajuta la reducerea fortei de frecare la rotirea rotilor si asigura o functionare indelungata, fara probleme, iar daca sunt bine lubrifiati, vor reduce consumul de combustibil! Camasa sustine toata aceasta actiune a rulmentului. Ea este cea care imbraca rulmentul, pe suprafata ei invartindu-se bilele.

Produse excelente, servicii de top!
Achizitiile de piese de schimb sunt o parte importanta a afacerii tale. Articolele achizitionate trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

O astfel de camasa rulment ax planetar Bobcat S205 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Iti oferim garantia produselor pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta!

O camasa rulment ax planetar pentru miniincarcator Bobcat S205 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect! Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau!

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 82.5mm
• Grosime: 16.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura