Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment ax planetar pentru miniincarcator Bobcat 743

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
C1LFP6YR-RA
Out Of stock
Descriere
Daca doresti sa incepi sa investesti corect in piesele de schimb pentru masinaria ta, incepe chiar cu aceasta camasa rulment ax planetar Bobcat 743 fiindca este componenta a rulmentului, ce ii asigura protectie acestuia. Avand structura exterioara cilindrica, ea va asigura o miscare prin alunecare, fara ca tu sa resimti vibratii, sau sa auzi zgomotul de „fier pe fier”.

Piesa noastra de schimb ofera mai multe avantaje. Putem mentiona costurile ei mai mici. Putem aminti si de intretinerea usoara a piesei. Un alt argument notabil ar fi instalarea mai usoara a produsului. Performanta este, de asemenea, mare, rezistenta la soc, ca urmare a durabilitatii, mai mare. Iar asta nu e tot! Apeleaza-ne chiar acum si afla detaliile despre produsul de top, oferta de pret corecta si primeste suportul echipei noastre de consultanta tehnica!

O camasa rulment ax planetar Bobcat 743 este alegerea ideala!
Rulmentii asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Ei ajuta la reducerea fortei de frecare la rotirea rotilor si asigura o functionare indelungata, fara probleme, iar daca sunt bine lubrifiati, vor reduce consumul de combustibil! Camasa sustine toata aceasta actiune a rulmentului planetara. Ea este cea care imbraca rulmentul, pe suprafata ei invartindu-se bilele.

Servicii de top pentru tine!
Achizitiile de piese de schimb sunt o parte importanta a afacerii tale. Articolele achizitionate trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

O astfel de camasa rulment ax planetar Bobcat 743 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Iti oferim garantia produselor pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta!

O camasa rulment ax planetar pentru miniincarcator Bobcat 743 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect! Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau!

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 82.5mm
• Grosime: 16.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura